Mitől lesz egy felnőtt olyan, hogy: nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak...?
A szomszéd 50-es ember, állítólag már börtönt is járt, néha gondol egyet, és becsukja nálunk a kaput a kertben(átszöknek az állatai a vacak kerítésén)
Többször szóltam már neki sokmindenért, de egyik fülén be, a másikon ki.
Múltkor mesélte, hogyha valaki rá mer szólni valami miatt, az megnézheti magát...
Egy ilyen kis 60 kilós pali, de a feje alapján már párszor beleverték a földbe.
#2 Nem tudom, hol lakik a kérdező, de mi tavaly költöztünk falura és rengetegen nyitva hagyják a kaput napközben, főleg akik naponta többször jönnek-mennek autóval.
De bármiért is hagyja nyitva, a szomszédnak rohadtul semmi köze hozzá, ne rendezkedjen más háza táján, mert nem az övé.
Mi van? Van kulcsa hozzátok vagy mi? Hogyan tudja nyitni, zárni a ti kaputokat a kertben?
egyáltalán mit keres a kertetekben, hogyan került oda?
Kerten belül több kapunk van, volt tulaj ilyen elválasztókkal rakta tele belül a kertet.
A külső kapu láncra van zárva....de sokat érek vele, ha a mamuluk szomszéd átjárkál a kerítésen.
Ha kicsit jóban vagyok a pasassal, már kezdi előlről a dolgait.
Múltkor a házunk előtt lévő fát nyeszetelte, mert zavarta őt, egyedül ő járkál a házunk előtti járdán, senki más.
Én csak 30 évet éltem Bp-n.
Ez a mások életterének tiszteltben tartása valahogy nem a géniusz kategória embereknél.
Legalábbis lakótelepen a szembeszomszéd nyomdász, és a másik szomszéd körzeti doki csak megállt az előszobában, és minden széket végigkérdeztek, hová ülhetnek, ha átjöttek.
Kb azt se lehetett tudni, mikor vannak otthon, olyan csendben éltek.
próbálom értelmezni, amit írtál, de valahogy nem sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!