Miért van az, hogy sok felnőtt (szülő) szidja a fiatalokat, hogy sokat lógnak a telefonjukon, de közben ők is csinálják?
Inkább példákkal fejtem ki a kérdést:
Amikor még gyerekorvoshoz jártam(2 éve) bejött egy anyuka a 4-5 év körüli gyerekével. Tél volt a kisgyereken pedig nagykabát volt. Amikor bejöttek az anyuka lehúzta a cipzárt a gyerek kabátján és leült telefonozni. Úgy láttam hogy nem nagyon beszélget senkivel inkább görget, a gyerek nem tudta levenni a kabátot, ezért ott ugrált, hogy lerázza magáról nem sok sikerrel, az anyuka nem törődött vele, végül úgy 10 perc után megszánta és levette róla a kabátot, aztán vissza is ült rögtön telefonozni.
Másik ugyan ilyen egy közeli rokonom (nem a szüleim) róla köztudott, hogy elhanyagolja a gyerekét, ő is a fb-t görgetni folyamatosan nem ír senkinek csak néha-néha felnevet 1-1 poszton.
És a legjobb amikor osztja a posztokat, hogy a mai fiatalok folyton a telefonjukon lógnak meg, hogy mi volt az ő idejükben, de 0-24-ben aktív.
Ui: Akinek nem inge ne is vegye magára, ha te nem ilyen vagy a kérdés természetesen nem rólad szól!
Én se értem, egy ilyen ismerősöm azzal indokolja, hogy de ők legalább FIATALON nem csinálták! Csak most idősen, mikor "úgyse tudna mást csinálni".
(Szerintem ez butaság.)
Nyilván ők is vannak a neten, ki nincs manapság már ott, de nem egész nap azon lóg, mindent félredobva.
Valószínű nem azok szidják ezeket a fiatalokat, akik pont olyan léhűtő, semmirekellő életet élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!