Miért van az, hogy régen az emberek, még felnőtt emberek is, féltek olyan filmeken mint például az első Alien film, viszont a mai szemmel nézve maximum négy évesek félhetnek tőle? Viszont annak idején felnőtt emberek is bekakáltak tőle?
Akkoriban még az volt a legijesztőbb dolog, amit életükben láthattak az emberek. Manapság, amikor ijesztő/undorító filmek ezreit láthatod, nyilván gagyinak tűnik az ilyesmi, de akkoriban volt, hogy valaki az alien filmben látott legelőször olyat, hogy mit tudom én... Levágják valaki végtagját.
Majdnem fél évszázada jött ki az a film, és akkoriban ez egy full új inger volt az embereknek, egy teljesen idegen koncepció.
Amikor az megjelent, az emberek még soha nem láttak még hasonlót se.
(Amúgy 30 vagyok és az első két rész simán rám hozza a frászt, nem tudom honnan veszed hogy csak a négy évesek félnek :D )
Szerintem az nem negatív tulajdonság, hogy egy filmben tud vinni a flow és ráfűzöl agyban.
A többség kinövi 12 éves korára, hogy az a menő aki minél durvább dolgokat bír megnézni összerezzenés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!