Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy régen az...

Miért van az, hogy régen az emberek, még felnőtt emberek is, féltek olyan filmeken mint például az első Alien film, viszont a mai szemmel nézve maximum négy évesek félhetnek tőle? Viszont annak idején felnőtt emberek is bekakáltak tőle?

Figyelt kérdés
okt. 28. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Feljebb ment az ingerküszöb.
okt. 28. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Akkoriban még az volt a legijesztőbb dolog, amit életükben láthattak az emberek. Manapság, amikor ijesztő/undorító filmek ezreit láthatod, nyilván gagyinak tűnik az ilyesmi, de akkoriban volt, hogy valaki az alien filmben látott legelőször olyat, hogy mit tudom én... Levágják valaki végtagját.

Majdnem fél évszázada jött ki az a film, és akkoriban ez egy full új inger volt az embereknek, egy teljesen idegen koncepció.

okt. 29. 00:44
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Hát ez azért szerintem az Alien pont nem jó példa erre..
okt. 29. 01:13
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Amikor az megjelent, az emberek még soha nem láttak még hasonlót se.

(Amúgy 30 vagyok és az első két rész simán rám hozza a frászt, nem tudom honnan veszed hogy csak a négy évesek félnek :D )

okt. 29. 06:46
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Legelso mozifilmben amiben azt volt hogy egy vonat kozeledik az emberek felé, az emberek kiszaladtak a moziból, annyira beszartak hogy el fogja oket utni
okt. 29. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az nem negatív tulajdonság, hogy egy filmben tud vinni a flow és ráfűzöl agyban.

A többség kinövi 12 éves korára, hogy az a menő aki minél durvább dolgokat bír megnézni összerezzenés nélkül.

okt. 29. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Ahogyan valaki már mondta, más lett az ingerküszöb és nagykorú felügyelettel nincsenek annyira féltve a gyerekek. Tehát bőven 18 év előtt találkoznak mindennel. Sőt: sok esetben egyedül a netről is. Én 26 évvel ezelőtt 9 évesen lettem rajongó. Ettől függetlenül máig 18+ a korhatár, de inkább a vér miatt és nem a bekakilás miatt. :-)
okt. 29. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Ma már sokkal több impulzus éri az embereket - anno tényleg ez volt a legijesztőbb, amit láthatott. Ma meg már mindenki felmehet a darkwebre, ha akar.
okt. 29. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor az még új, szokatlan volt, ma már szinte mindennapos az ilyen kaliberű film.
okt. 29. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Mai horrorfilmeken inkbb nevetni lehet hogy mekkora szarok
okt. 30. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!