Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik magasak lettek felnőtt...

Akik magasak lettek felnőtt korukra, azok egész gyerek és kamaszkorukban magasak voltak vagy kisebbek/átlagos méretűek voltak aztán hirtelen megnőttek?

Figyelt kérdés
dec. 7. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen is meg olyan is, párom mindig is magas gyerek volt, 14 évesen 186 cm, extrém magasságra tippelt mindenki, de aztán 188-nál megállt. Egy általános iskolás osztálytársam is mindig a tornasor elején volt, suli végén 180 felett szintén, felnőttkorára a 2 m-t súrolja felülről. Egy gimis osztálytársam ellenben első évben a 165-öt alig ütötte meg, alacsony volt, aztán valahol 17-18 évesen megindult, érettségire kb 185 lett. Azóta nem láttam élőben, de képeket elnézve lehet, hogy még nőtt, feltűnően magas szinte mindenkihez képest. Mondjuk ő nagyon későn kezdett kamaszodni, szerintem az ilyen későn érőkre jellemző, hogy kicsikből nagyok lesznek.
dec. 7. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Kétféle magas van. Az egyik gyerekként is nagy, átlagos időben serdül, és nagy is lesz végleg.

A másik, a vicces sztori, amikor a nyolcadikos legkisebb, aki később serdül a többieknél, de pont ezért hosszasanban nő, akár húsz éves koráig. És eljön a találkozóra 1.90 magasan.

Fordítottja a hatodikban mindenkitől elhúzó srác, aki 14 évesen már naponta borotválkozik, aztán 15 évesen már csak egy centit nő, és azzal kész. Átlag magas marad.

dec. 7. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Ilyen is, olyan is van.

Én például felsőben nőttem nagyot, majd azzal a lendülettel kerültem a tornasor elejére, majd onnantól kezdve, csak minimális növekedés volt. Aminek örültem, mert gimibe bekerülve, 2-3 srác volt nálam magasabb, a többiek (jóval) alacsonyabbak voltak nálam.

Viszont az említett osztálytárs fiúk, pár kivétellel (akik szinte semmit sem nőttek a kilencedikes önmagukhoz képest), végzős létükre magasabbak lettek nálam.

N

dec. 7. 22:12
 14/15 A kérdező kommentje:
12, én ilyent lányban ismertem. Több lányról is hallottam, hogy általános alsóban a legmagasabbak voltak aztán valahol felsőben hirtelen nem nőttek tovább, gimiben pedig valahol a tornasor végén álltak.
dec. 7. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindig a tornasor 1-5. helyén voltam.
dec. 7. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!