Akik magasak lettek felnőtt korukra, azok egész gyerek és kamaszkorukban magasak voltak vagy kisebbek/átlagos méretűek voltak aztán hirtelen megnőttek?
Kétféle magas van. Az egyik gyerekként is nagy, átlagos időben serdül, és nagy is lesz végleg.
A másik, a vicces sztori, amikor a nyolcadikos legkisebb, aki később serdül a többieknél, de pont ezért hosszasanban nő, akár húsz éves koráig. És eljön a találkozóra 1.90 magasan.
Fordítottja a hatodikban mindenkitől elhúzó srác, aki 14 évesen már naponta borotválkozik, aztán 15 évesen már csak egy centit nő, és azzal kész. Átlag magas marad.
Ilyen is, olyan is van.
Én például felsőben nőttem nagyot, majd azzal a lendülettel kerültem a tornasor elejére, majd onnantól kezdve, csak minimális növekedés volt. Aminek örültem, mert gimibe bekerülve, 2-3 srác volt nálam magasabb, a többiek (jóval) alacsonyabbak voltak nálam.
Viszont az említett osztálytárs fiúk, pár kivétellel (akik szinte semmit sem nőttek a kilencedikes önmagukhoz képest), végzős létükre magasabbak lettek nálam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!