Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem tudnak/akarnak...

Akik nem tudnak/akarnak felnőni, megöregedni, azok mentálisan beteg emberek?

Figyelt kérdés
Szoktam itt olvasni kérdéseket, hogy egyesek nincsenek kiegyezve az idő múlásával, hogy oda a fiatalságuk. Az ilyenek pszichés betegek, vagy érte valami trauma gyerekkorukban? Ezek az emberek gyerekként sem voltak boldogok, épp ellenkezőleg? Személyes példát is írhattok.

dec. 1. 14:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És az örök panaszkodókat is ide sorolnám... Szerintem ezeknek az embereknek sérültek az idegsejtjeik.
dec. 1. 15:02
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Szóval aki nincs besavanyodva, nem a társadalmi elvárások szerint él, az a mentálisan beteg?
dec. 1. 15:34
 3/14 A kérdező kommentje:
2# Nem ezt írtam..
dec. 1. 15:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha félnek az öregedéstől és úgy tesznek, mint ha nem telne el felettük az idő, akkor az valóban gond.

Oké, hogy vigyázni kell az egészségre, meg aktívnak kell maradni, de ez nem egyenlő azzal, hogy mondjuk ötvenes, hatvanas korú ember huszasnak akarja láttatni magát.

dec. 1. 15:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akiknek csak hiányzik a gyerekkoruk. Mert akkor boldogabbak voltak.
dec. 1. 16:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akik szimplán boldogabban voltak gyerekként, ezért hiányzik nekik az az időszak.

Nem rosszból; nem kell mindig, mindenbe mentális betegséget és traumákat látni.

dec. 1. 17:55
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

Én 33 éves vagyok, és félek hogy megoregszem.

Ennek egyetlen egy oka van.

Hiú vagyok.

Szeretnék mindig fiatal maradni.

dec. 1. 18:46
 8/14 A kérdező kommentje:
De ez beteges, hogy bizonyos emberek nem tudnak öregedni. Így siratják el a borzalmas gyerekkorukat.
dec. 1. 18:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#8 nem nem tudok oregedni, nem bírom elviselni hogy megoregszem

Ezt értsd úgy, hogy 18 évesen pl rendszeresen buliztam, pasiztam.

Azóta lett családom, nem bulizom rendszeresen, férjem, van, gyerekeim, nem viselkedtem úgy mint egy tini lány, családanya vagyok

Egyszerűen csak félek attól hogy egyszer megoregszem

Nincs ebben semmi rossz, az ember fél az oregsegtol a haláltól, de ettől még nem mentális beteg

Aki azt mondja hogy nem fél, minden ok, az hazudik

dec. 1. 20:27
 10/14 A kérdező kommentje:
De minek a hiszti? Az időt úgyse tudod megállítani. Az agyam kisül...
dec. 1. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!