Önző lennék? Ilyen egy átlagos családba felnőni?
1.vagyok,
Nem kell ugrani ha a család szól( sőt az a normális ha szólás helyett megkérnek), de mivel a családodról van szó ezért nem fordulhatsz el tőlük!
Az alapján viszonyulj az emberekhez amennyire számíthatsz a segítségükre!
A szülőknek annyi gyereket szabadna vállalniuk, amennyiről van energiájuk gondoskodni. Nem vagy önző, ha nem ugrasz még a felnőtt testvéreidnek is, örüljön a család, hogy eddig többet vállaltál az elvárhatónál. Egy ismerősöm öt gyerek közül volt legidősebb, annyi munkát lőcsölt rá az anyja, hogymire felnőtt, megutálta a házimunkát és a főzést is, gyereket pedig nem vállalt.
Ők segítenek neked valamiben?
#3 nem kérek tőlük segítséget mivel annyira önálló vagyok, hogy szinte mindent meg tudok oldani magam.
Én sem szeretnék gyerekeket, amikor gyerek voltam, akkor még szerettem volna, de az utolsó pár évben realizálódott bennem, hogy ha gyerekem lenne, akkor ugyan ennyi gond lenne vele mint a többi családtagommal és nem szeretnék ugyan olyan nyomás alatt lenni mint most. És azt sem szeretném, hogy a gyerekem ugyan olyan környezetbe nőne fel mint amilyenben én.
Van egy gyönyörű szó.
Úgyhívják 'nem'
de el is magyarázhatod , hogy szeretnéd a saját életed élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!