14 éves fiú vagyok és 187 cm a magasságom/eléggé megnyúltam/. Ha a családban mindenki átlagos magasságú minimum mennyit nőhetek még?
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 20:04
1/10 anonim válasza:
Ezen ne törd a fejed, a csajok buknak a "létrákra" :DDD
2/10 A kérdező kommentje:
A 190et szeretném elérni de a családban senki nem magas szóval genetika kilőve:D
2014. okt. 17. 20:08
3/10 anonim válasza:
az a 3cm simán meglesz :D vagy ha nem cipőben annyi leszel :D
4/10 anonim válasza:
nem tudom, mennyit nőhetsz még, én 167 cm vok XD de sztem már nemigen növök, szal kezdem megszokni, milyen alacsonynak lenni hehe
5/10 anonim válasza:
csak alapból nem lesz az ember magas !!! mekkora apád és anyád ? ha ők nem magasak akkor papád , mamád biztosan azok.
Adj hálát az égnek hoyg ekkora vagy, ne tudd meg mi mindenen kellene keresztül menned ha alacsony lennél !!!
Fiuknak meg főleg fontos hoyg magasak legyenek.
6/10 A kérdező kommentje:
Apam 180 cm nagyapam 177 bár o meselte hogy az o nagyapja 200cm volt de annyi biztos nem leszek, mert iden csak 3centit nottem az elozo evekbe meg 10 centiket szoval ketdek megallni a a190 jataran sajnos :D nekem nembaj ha alacsony egy lany, sot:)))
2014. okt. 19. 21:42
7/10 anonim válasza:
nah ugye felmenőidnél mindenki magas volt. Csak ugy nem lesz vki magas...ahhoz vkinek magasnak kell lenni !
8/10 anonim válasza:
na mennyi vagy már? ugye hogy nőttél
mér tul vagy a 190 en is
9/10 anonim válasza:
Én is így voltam 14 évesen. Aztán most 19 vagyok és 210cm..:D Orvoshoz rögtön elmentünk mikor nagyon megnyúltam, féltünk hogy valami rendellenesség, de azt mondták már nem növök szerencsére.
10/10 anonim válasza:
Na mi lett? valaki van még itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!