Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem tudnak/akarnak...

Akik nem tudnak/akarnak felnőni, megöregedni, azok mentálisan beteg emberek?

Figyelt kérdés
Szoktam itt olvasni kérdéseket, hogy egyesek nincsenek kiegyezve az idő múlásával, hogy oda a fiatalságuk. Az ilyenek pszichés betegek, vagy érte valami trauma gyerekkorukban? Ezek az emberek gyerekként sem voltak boldogok, épp ellenkezőleg? Személyes példát is írhattok.

dec. 1. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem főleg azok félnek, akiknek komolyabb hiányaik vannak az életben. Pl. nem találták meg az életük párját, utálják a munkájukat, nem teljesedtek ki. A keserű öregség is főleg ettől van. Másrészt aki azt hiszi, hogy a halál a vég, azt jobban deprimálja a tudat, hogy meghal. Aki hisz valami túlvilágban (nem kell vallásosnak lenni feltétlenül hozzá), az talán könnyebben feldolgozza.
dec. 1. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Ez nem is félelem, inkább az, hogy nem akar valaki megöregedni

Nincs ebben semmi furcsa.

dec. 1. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem akar megöregedni, de sajnos nem akarat kérdése. Mert amúgy mi jó van benne? Sokkal rosszabb fizikai, esetleg szellemi állapotba kerül az ember, rosszabbul néz ki stb.

Ez senkinek nem öröm, de ilyen az élet. Arról mem is beszélve,hogy sokan bele is fásulnak az életbe az idő múltjával.

dec. 3. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:
A gyermeki én irányítja a gondolataikat.
dec. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!