Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted sokan hazudnak...

Szerinted sokan hazudnak (felfelé kerekítik) a fizetésükkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Olyan sok van aki jól keres, de jajjgat, hogy milyen szegény.

De most olvastam itt egy kérdést és sokan írták, hogy milliós fizetésük van. Nekem ez egy kicsit gyanús.

Biztos van aki jól keres, de van aki valami 3 milliót írt havi nettó bérre. Szerintem ez nem igaz. Szerintetek?

tegnap 23:40
A kérdező szavazást indított:
Biztos igazat írnak.
Szerintem nem igaz.
16 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Biztos sokan kerekítenek felfele, bár az okát nem értem mert anonim fórum. Biszont olyan szakmában dolgozok ahol a nettő 3 milla nem álombér, szóval az sem igaz hogy mindenki hazudik aki ennyit ír.
tegnap 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Itt mindenki milla felett kap, ezt már én is néztem.
tegnap 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

"De most olvastam itt egy kérdést és sokan írták, hogy milliós fizetésük van."

Ezek a gyakoris válaszok röhejesek.

Persze, itt mindenki óvodás korától dolgozik iskola mellett, egyetemet úgy végzett el, hogy önállóan lakott és egy fillért sem kapott a szüleitől, majd bérelt lakásban lakva összespórolt egy szép lakásra és autóra valót még 30 éves kora előtt.

Emellett minden ujjára talál magának partnert, hatalmas szexuális tapasztalata van, tökéletesen neveli a gyerekét, tökéletes a párkapcsolata, a világ túlsó részére járnak nyaralni stb. stb.

És természetesen mindenki szánalmas lúzer, aki nem így él.

tegnap 23:55
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Én tudom hogy így keresek, és hazudni nem fogok azért hogy más lelkének jobb legyen, ha pedig ezt ő nem tudja elhinni, akkor szíve joga. Én bóknak veszem, hogy valaki szerint álom a bevételem.

Mivel én tudom hogy igazat mondok, és ismerek még pár embert akinek bejöttek az üzleti számításai, illetve tisztában vagyok azzal is, hogy egy netes fórum (főleg az üzlet, pénzügyek rész) eleve felső-középosztályt és a pénzesebbeket vonzza be, ezért azt gondolom hogy nagyrészt nem kamuk.

ma 00:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is hallottam már olyanokról akiknek ténylegesen van milliós bevételük havonta. De hogy itt 50 válaszból 30nak ennyi legyen az kizárt. Aki tényleg ennyit keres annak fontosabb az ideje, nem itt fog lógni, hanem dolgozik, képzi magát új dolgok mindíg vannak és napra késznek kell lennie hogy tudja tartani azt a szintet ami hozzá vonza az ügyfélkörét vagy a tudása továbbra is nélkülözhetetlen lesz a cég számára. 1 milliós nettó bérnek fejből nem tudom, hogy mennyi a bruttója, de a munkáltató költsége akkor már jócskán közelíti a 2 milliót, 3 millió nettónál már a 6 millió fele lesz. Semmire nem dobálnak ennyi pénzt, meg nem is teheti meg ezt akármilyen vállalat, hogy bárki miatt ennyi pénzt kiadjanak.

Szakmunkásokat is látom, hogy keresnek 450-500 ezer forintért, mert jó szakmunkásból nincs sok.

Pár munkakörben láttam hogy 800ezer forint nettó, de már oda is 5 év releváns szakmai tapasztalat kell. Milliós fizetéssel is lehet találni 1-1 állást, de abból tényleg nagyon kevés van.

Viszont további érdekesség, hogy vannak itt külföldi magyarok és ott valóban van milliós fizetés is átlag szakmunkásnak is.

ma 05:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én lefele szoktam kerekíteni
ma 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Messziről jött ember azt mond amit akar... Én is 2 méteres 3 danos karate mester vagyok, van egy konzervüzemem, 14 lakóingatlanom, 5 gyerekem 6 különböző nőtől, 21cm hosszú a farkam, ferrari-val járok, a labdarúgó EB-n én rúgtam 3 győztes gólt a döntőben.
ma 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!