Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ennyire buták és...

Tényleg ennyire buták és leszaromok sokan a coviddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem nem vagyok egy covid mániás de amikor meg tudtam hogy a családomban covidos van igazolt teszt alapján ugy döntöttem oda figyelek és nem érintkezek vele és tartom a távolságot.És amikor nem akartam együtt ünnepelni a covidossal a névnapomat akkor meg én voltam a hülye meg ment a rajtam mosolygás meg ironizálgatás.Aztán valamelyik megkapta a covidot az ünneplőtől pár napra rá.Szóval nem félek a covidtól de nem vagyok hülye hogy szándékosan megkapjam.Aztán még én lettem pocskondiázva hogy na bezzeg tegnap zavart miközben akkor is tartottam a távolságot.Tényleg ennyire hülye alantas szarháziak vannak?Családomról van szó.ráadásul még karantén is volt szóval meg is szivtam a covidos miatt.
2020. dec. 11. 17:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja meg együtt társasjátékoztak mikor tudták hogy covidos.
2020. dec. 11. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Igen.
2020. dec. 11. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Igen, tényleg.

Nálunk is volt olyan melóhelyen, aki egyből hordta magától a maszkot és hasonló dolgok. Kiröhögték, pedig igazából szegény senkinek sem ártott.

2020. dec. 11. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj,hogy a facebook, internet alapvetően adott egy platformot arra,hogy mindenki kifejtse a véleményét. A legbutábbak a leghangosabbak általában itt is és ők a leginkább vevők a hülyeségekre. Na ők azok akik kiröhögik a Covidot.
2020. dec. 11. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
"a covidos" eskü mintha csak "a leprás"ról olvasnék valami középkori feljegyzésben... neve nincs "a covidos"nak?
2020. dec. 11. 19:26
 6/8 Firedoom ***** válasza:
#5 a kerdes szempontjabol lenyegtelen
2020. dec. 11. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Legtöbb családnál ameddig a körökön belül valaki nem dobja fel a talpát nem veszik igazán komolyan.
2021. ápr. 11. 00:32
 8/8 anonim válasza:

Ez csak egy influenza. Fogd már fel.

Kezd el kutatni, hogy hány halottban van benne az influenza és ha bennük van, akkor mond, hogy amiatt haltak meg. Ugyan az lesz az arány mint a covidnál ugyan ezzel a módszerrel!

jan. 9. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!