Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viszonyulnátok egy...

Hogyan viszonyulnátok egy olyan munkahelyhez amely rögzített bért ad mindenkinek a pályán eltöltött évektől függetlenül pontosan ugyanannyit?

Figyelt kérdés

vagyis nem számít hogy valaki 30 éve ott van, és 50 éves, vagy 1 hónapja van ott és 18 éves totál pályakezdő, ugyanannyit kapnak. egy forinttal se többet.

Hogyan viszonyuljunk egy ilyen helyhez?

ma 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne ki mennyit kap,illetlenség is ilyenekkel foglalkozni,ha nekem jó és megfelel,akkor vállalom,ha nem,akkor nem.
ma 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Részemről oké. Senki sem zehet arról, hogy később született, mint én. Engem jutalmazzanak megfelelően, a többi meg a többiek dolga.
ma 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem is az életkornak kéne számítania, hanem a teljesítménynek. Ha viszont a többet és a kevesebbet dolgozó ember is mindig ugyanannyit keresne, akkor onnan elmennék, mert ott előbb-utóbb mindenki egyre kevesebbet fog dolgozni és csődbe fog menni a cég.
ma 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fair életkor alapján.

De a mindenki egyformát kap sem.

Mindenhol vannak jobban és rosszabbúl teljesítők, az alapján kéne.

ma 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy érdekelne.
ma 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Alapítványi iskola?
ma 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem alapvetően nem kellene pusztán életkor meg a cégnél eltöltött idő alapján jobb fizetéshez juttatni embereket. Viszont a teljesítmény alapján illene differenciálni.
ma 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!