Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigarettázás az az igénytele...

A cigarettázás az az igénytelenség egyik jele?

Figyelt kérdés

Füstöt szív le a saját torkán a tüdejébe, sárgák lesznek a fogai, a bőre, a ruhája és nem mellékesen egészségtelen, és mindez a saját döntése.

A kérdés csak onnan jött, hogy az egyik bagós kolléga "igénytelenezett" le másokat, hogy hogy öltöznek, mit esznek stb.

okt. 16. 09:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem kifejezetten igénytelenség. Az meg főleg, hogy a dohányosok egy része a környezetét, az abban élőket sem tiszteli egy kicsit sem.
okt. 17. 09:28
 32/36 anonim ***** válasza:

mégis mi az igénytelen az elektromos cigiben?

okt. 17. 10:36
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

A dohányos egy külön állatfaj az élővilágban!

Írom ezt úgy, hogy jómagam is dohányoztam éveken keresztül!

Ellenben - amíg hódoltam a szenvedélynek:

Nem dobáltam mindent széjjel magam után, mint csimpánz a szavannán.

Nem dohányoztam olyan helyen, ahol erre megkértek, hogy ne tegyem vagy nyilvánvaló volt, hogy nem lehet, - mert jól látható helyen kifüggesztett tábla tiltotta.

Nem jártam olyan szinten koszos, büdös ruhában, hogy a sarokba letámasztott nadrágom a - retektől - vigyázzban álló zoknival várt rám kitartóan a következő reggelig.

Nem voltam rest megkérdezni kétségek esetén, hogy lehet-e egy adott környezetben dohányozni és nem sértődtem meg, ha nemleges választ kaptam, hanem kerestem egy dohányzásra alkalmas helyet.

10000 dohányosból 10-15 ember viszonyult így a társadalom nem dohányzó tagjaihoz akkor, amikor hódoltam a szenvedélynek. A minden sarkon fellelhető "borozóknak" álcázott pancsoldákba többek között azért nem jártam be gyakran - bedobni egy deci vöröset, - mert akkoriban még nem volt tiltva a vendéglátóipari egységekben a dohányzás és lézerkarddal sem nyaszabolható füst volt az ilyen helyeken. Visszafogottabb helyeken is csak bementem, sort álltam, kikértem, lehúztam a bort és húztam is tovább, - nem füstölögtem ott tovább a "törzsközönséggel"!

Nem tudom, hogy a dohányipari cégek mit kevernek bele a dohányba, de a jelenleg gyártott dohánytermékek klasszisokkal büdösebbek, mint akkor, amikor én dohányoztam. Ez az utóbbi (nagyjából) 10 éveben figyelhető meg, - előtte nem volt olyan szinten kolera szaga a cigifüstnek és az áporodott, füstös levegőnek, mint azóta.

okt. 18. 10:26
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

#33 A csimpánzos hasonlaton felnevettem 😀

Én soha nem dohányoztam, de amikor apám jött értem az óvodába 40 évvel ezelőtt (aki láncdohányos volt) a hányinger fogott el, mikor megfogta a kezem miközben sétáltunk haza, a pont fejmagasságban lévő besárgult ujjai olyan szagot árasztottak, amit a büdös életben nem felejtek el.

Sajnos, másokon is érződik ugyanez a szag, főleg tömegközlekedésen, mikor valaki mellettem kapaszkodik. 😫

okt. 18. 10:37
 35/36 anonim ***** válasza:
70%
Én mem dohányoztam, hanem snüsszöltem. De a nikotin függőség drogos szokás. Már leszoktam. Ja az. Általában igénytelenségre utal, de nem mindig.
okt. 21. 00:09
 36/36 anonim ***** válasza:
#35 A snüssz az, amit az ínyükhöz tömködnek? Múltkor láttam a vonaton és megrökönyödtem 🙄
okt. 22. 08:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!