Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 14 éves lánynak nincs...

Egy 14 éves lánynak nincs annyi esze hogy ilyet ne csináljon?

Figyelt kérdés

[link]

Mégis miért pont az ablakon akart kimászni amikor az anyukája se más otthon sem volt a lakásban? És miért pont az éjszaka közepén? 8-dikos volt,az iskolába nem tanultak már erről hogy mi mennyi súlyt bir el? Talán bezárta anyukája a szobába?

ma 11:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
75%

Láttam idősebb embereket sokkal nagyobb hülyeségeket csinálni. Felnőtt, kifejlett agyú, papíron érett embereket.

Az emberek gyakran hülyék. Bizonyos impulzusok hatására pláne, de sokan maguktól is.

Nem kell fennakadni rajta, se csodálkozni, nem újkeletű dolog.

ma 11:27
 2/35 anonim ***** válasza:
80%
Nem nyitok meg linkeket, de 14 évesen én is kimasztam az ablakon és elszöktem egy pasihoz. Szerencsére semmi sem volt, de nagy hülyeségnek tartottam már akkor is és most is, amit csináltam.
ma 11:30
 3/35 anonim ***** válasza:
78%

Én amúgy ésszerű szén-alapú létformának tartom magam, józan ésszel. Nem csináltam hülyeségeket, nem próbáltam ki semmit, nem másztam fel sehova.

Pár éve leereszkedtem egy sziklaszirten, ahonnan biztosan kitörtem volna a nyakam ha leesek, csak hogy elolvassam mi van a pirinyó táblára írva.

("Zuhanásveszély")

ma 11:32
 4/35 anonim ***** válasza:
92%
Én csináltam ennél nagyobb hülyeségeket is idősebb fejjel. Pl. neten megismerkedtem egy svájci pasival, aki kireptetett magához egy hétvégére és senkinek sem szóltam róla. Mai fejjel csodálom, hogy még élek, amilyen bevállalós voltam 20-25 évesen…szóval nem lepődök meg ezen a storyn sem, 14 évesen még nincs sok esze az embernek.
ma 11:34
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
3-as én is csináltam valami hasonlót, nálam a táblára az volt írva, ideiglenesen lezárva, omlásveszély
ma 11:34
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőmet 16 éves koráig bezárta az anyja a lakásba, ha elment otthonról, nem hagyott otthon pótkulcsot, az összes ablakból kiszerelte a kilincset, egyet tartott magánál, azzal nyitották az ablakokat. Bizarr, de ilyen szinten kontroll alatt volt.
ma 11:43
 7/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem lepődök meg rajtatok 'hölgyek'
ma 11:44
 8/35 anonim ***** válasza:
59%
6-os, ezt még olvasni is rossz volt! Úristen
ma 11:45
 9/35 anonim ***** válasza:
21%

nincs. Egy 14 éves azt hiszi, hogy mindenkinél mindent jobban tud. Aztán mikor baj van, rájön, hogy nem volt igaza, csak akkor már késő.

Én azt nem értem, hogy esés közben nem tudott sikítani? Az éjszaka közepén senki nem hall meg egy sikítást, vagy ennyire közömbösek az emberek, hogy sz@rnak rá?

ma 11:45
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

#7 Exemtől gyakran kérdeztem, hogy "Amúgy mi az oka annak, hogy a statisztikák szerint a férfiak hamarabb halnak?"

Ő meg visszamondta, hogy "Fogalmam sincs", miközben gurulós széken állva cserélt villanykörtét, magas létrán bohóckodott, felmászott a hídra egy fotóért, satöbbi. Egyszer az áram is megrázta, mert neki muszáj volt ott pepecselnie.

ma 11:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!