Ha egy ember megveszi a legújabb okostelefont 500 000 Ft-ért, és pózol vele az instagramon, akkor menő?
Figyelt kérdés
ma 12:29
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
21 szavazat
1/13 anonim válasza:
Én inkább szánalmasnak tartom és prolinak. Ennyi pénzből egy külföldi nyaralás simán ki tud jönni.
De mi értelme ennyit rááldozni egy telefonra? Főleg úgy, hogy nem nettó 1 millió a havi fizetése.
2/13 tejjelkifili válasza:
Akik instáznak azok szemében igen. Vagy valami másról szól az insta?
3/13 anonim válasza:
Valakiknek biztosan. Én ugyan nem szeretnék azok közé tartozni ......
Aki eleve azért vásárol ilyen drága készüléket, vagy bármit, hogy villogjon vele, az rendkívül szánalmas.
Igazán tehetős, intelligens ember ismérve a szerénység.
4/13 anonim válasza:
Van, akinek a magamutogatás a menő. Nem az számít ki vagy a valóságban, hanem milyen életet mutatsz be másoknak. Ezért is létezik olyan szolgáltatás, ahol egy stúdió magánrepülő beltérnek van berendezve és ott lehet luxus életet imitálni és másoknak mutogatni. Vagy ha néhány szinttel lejjebb mész, a karácsonyi glamour fotózás sem különb. Elmész egy kirakat élet díszletébe fotóztatni magad, mert a valóság nem elég hivalkodó és tolható más orra alá.
6/13 anonim válasza:
Nem, akkor újgazdag hülye, aki azt hiszi, ettől több lesz, miközben nem.
7/13 anonim válasza:
Most erre nem tudod magadtól a választ? Vagy csak büszke vagy arra, hogy veled értünk egyet?
Ezek a kérdések mindenképp szánalmasak.
8/13 anonim válasza:
Nem.
Szánalmas.
attól belsőleg ugyan olyan rothadt marad, plusz nem tud bánni a pénzel.
Én pl a fizum nagy részét félreteszem.
Van egy 5 éves telóm nekem tökéketesen megfelel.
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom "menőnek". Ettől nem lesz több senki sem.
10/13 anonim válasza:
Csak ettől nem lesz menő, de ettől függetlenül más oknál fogva lehet akár menő is. A kérdésből nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!