Szerintetek van összefüggés aközött, hogy egyre több a magányos ember, és hogy megjelent az internet meg az okostelefonok?
Ennek is van hatása, sokan a virtuális világban, közösségi oldalakon (FB, insta) élik az életüket.
Meg az is hogy eltűntek a nagycsaládok, 1-2 gyerek van a 3-4 helyett, ők is mindenfelé elköltözve a szülővárosukból.
Én egyszer azt láttam, hogy egy gyerek az 1 méterre tőle levő haverjának írogatott a Messengeren, na ezt kapd ki.
A mobilzombik viselkedése már-már kiábrándító szintre süllyed.
nincs
okostelefon a buta embereknek, vagy buta telefon az okosaknak mind1 kb
az internet pont, hogy szerintem csökkentette ezt a jelenséget
csak régen nem volt hol publikussá tenni
Nem az internet és az okostelefonok miatt,hanem a fogyasztói társadalom miatt.
Kapitalista rendszerben élünk,magasak az elvárások,nincs idő az emberekre,az emberek bizalmatlanok lesznek,kevés a tolerancia
Honnan veszed, hogy egyre több a magányos ember?
Régen ugyanennyi volt, csak amíg nem volt internet, addig nem láttad őket, mert egyedül voltak otthon. Most meg "látod" őket az interneten panaszkodni, hogy magányosak. De attól még nem lettek többen.
#9 mondjuk onnét, hogy egyre több a válás és a szakítás?
De példaértékű lehet megnézni, hány kérdést írnak ki itt magányos emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!