Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy ember megveszi a...

Ha egy ember megveszi a legújabb okostelefont 500 000 Ft-ért, és pózol vele az instagramon, akkor menő?

Figyelt kérdés
jan. 10. 12:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Troll... :D Aludj inkább.
jan. 10. 23:27
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem trollkodom. Ha milliókat fogok tudni költeni arany telefonra, veszek egy olyat.

Jó éjt.

jan. 10. 23:30
 23/26 A kérdező kommentje:

Ugyanazt tudom neked is elmondani, amit a #14-es kommentben leírtam.

Egy drága okos telefon magasabb értéket képvisel, főleg a mai világban, ahol pénzért szinte bármit meg lehet venni.

Magyarországon egy több százezer forintos telefon már menő, mivel ez nem kifejezetten gazdag ország.

Na, de ha te másként látod, nekem mind1

jan. 11. 00:10
 24/26 anonim ***** válasza:
1: Ez pont nem proli... Ez felesleges fényűzés, ami az ellentétje. Ebből legalább 20 belföldi üdülés is összejön. Ha nem számítok programokat és evést, mert arra a fővárosban is lehet szórni a pénzt.
jan. 11. 10:23
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen gondolkodással pont nem képviselsz értéket és a telefon sem. :D :D Baj van odabent és ezt én trollkodás nélkül mondhatom.
jan. 11. 10:25
 26/26 anonim ***** válasza:
52%
Vannak emberek, akiknek ez passzol az értékrendjükhöz, prioritásaikhoz. Én mondjuk nem tartozom közéjük, a gimis osztálytársaim közt mégis nem egy olyan volt, akinek meg pont, hogy ez számított menőnek, a célnak.
jan. 12. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!