Ha egy ember megveszi a legújabb okostelefont 500 000 Ft-ért, és pózol vele az instagramon, akkor menő?
11-esnek. Mai telefonok nagy része sajnos nem menő hanem csak drága :(
Lassan 10 éve.
A kérdést azért tettem fel, mert arra voltam kíváncsi, hogy mit gondolnak az itteniek. Nem lepődtem meg.
Az a véleményem, hogy vannak dolgok, amiket divat utálni, ennek ellenére mégis értéket képviselnek. Ha már az instagramnál járunk: szerintem a GYIK felhasználók 95%-a szidná az instagram modelleket, akik ennek ellenére több százezres/milliós követőtáborral rendelkeznek, és jól meg is élnek belőlük.
Egy fél milliós telefonnal pózolni egyértelműen magasabb értéket képvisel, mivel az már luxus kategória. Szóval szerintem menő. Persze meg lehet maradni a tipikus szegény ember gondolkodásánál is, hogy a "szeretet, a tisztelet, a barárság a nagy érték", teszek rá.
Félmillás almás telefonnal pózolni menőbb, mert a világban az anyagiak számítanak.
Na szevasztok.
Ha neked tőle jobb, egészségedre. Navon kívül senkinek semmi köze hozzá mire költöd a pénzed. De a félmilliós telónak továbbra is az ára annyi és nem az értéke.
Amúgy továbbra is általában azok pózolnak ezzel akiknek nagy szám, mert éppen hogy ki tudják fizetni. Aki csak megveszi mert neki nem nagy kiadás annak maximum látod a kezében a képen, de nem az van kiemelve.
Sok oldalról meg lehet ezt közelíteni. Ha téged boldogít, egészségedre, pózolj vele. Mindenkinek büszkének kell lennie néha valamire. Valaki arra büszke hogy egy ilyet ki tudott fizetni vagy megkapta rá a hitelt. Ez így van rendben.
Tudod akibek kicsi a pöcse, az menőzik telóval...
Teee minipöcsü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!