Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Melyik volt a leggázab...

Lányok. Melyik volt a leggázabb üzenet, amit egy pasi írt nektek?

Figyelt kérdés

#Gázos üzenetek
okt. 15. 21:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

A "leggázabb"?

"- Te idefigyelj...ha nem jössz át, eskü nem viccelek, magamra nyitom a gázt!"

Kb. ez.

okt. 15. 22:51
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

"500.000 ért tudnál nekem hancúrozásra egy jó barátnődet?"

Most kaptam privátban, ha nem is az első, de a második hely megvan...

(4-5. voltam)

okt. 15. 23:26
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Szó szerint én is megkaptam, amit a #12-es, de öt különböző alkalommal öt különböző válasz után.
okt. 15. 23:31
 14/25 A kérdező kommentje:
Ne foglalkozzatok velük. Kiéhezett, nyomorék pasik lehetnek...
okt. 15. 23:42
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Egy rém romantikus kis lúzerrel hozott össze a sors, aki amúgy aranyos, kedves, olyan kis nebántsvirág, csak barátnak alkalmas lett volna, de ő magasabb szintet akart. Levelet (igen, rendes kézzel írtevelet) kaptam tőle versel, mindennel. Meg 1x felhívott és énekelt nekem. Majdnem kinevettem szegényt.

Én nem bírom az ilyet, lehet valaki elalél ettől, de én metál vonalon mozgok, szóval gondolhatjátok 😅

okt. 16. 07:56
 16/25 anonim ***** válasza:
#12: Ezt az üzenetet én is megkaptam ma.
okt. 16. 08:28
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

A leggázabb az exemtől jött.

Nagyjából 2 oldalas takony-nyálon csúszás a bocsánatomért. Mindezt azután, hogy közöltem, hogy nem szándékozom többet beszélni vele.

okt. 16. 11:11
 18/25 A kérdező kommentje:
Bocsi a kérdés miatt csajok, sejthettem volna hogy sok nyomorék pasi privátban bepróbálkozik. Pedig engem ezek érdekelnek, a lúzer pasikat meg tiltsátok le, hogy tudják hol a helyük. :)
okt. 16. 12:28
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

Játszottunk online játékot, mondtam, hogy nem ismerkedni akarok, nem is érdekel, hogy néz ki. Ja ő se, neki a közelébe kell am is csaj. Egyszer csak küldött magáról képet. Teljesen átlagos volt. Kért, jó mondom egyszer van gyereknap. Utána folyamat az volt, hogy miért nincs pasim, ő ezt nem érti, hogy szerinte okos vagyok, szép vagyok, bla bla bla. Mondtam szálljon le a témáról. Aztán, hogy én mit gondolok róla. Őszintén megmondtam neki, hogy teljesen átlagos, nem az esetem, vszeg az utcán is simán elmennék mellette. Fájt az egójának, hogy ő is mondhatta volna, hogy csak szupermodellekkel kezd. Én meg ültem, hogy oké, de már az elején megmondtam, hogy nem érdekel, hogy néz ki. Aztán az áradat, hogy mert a kinézetével vagyok elfoglalva, stb stb. Maga volt azzal elfoglalva. Kicsit skizofrén volt. Egyik nap letörölt másik nap visszavett. Naponta változott, amíg le nem töröltem meg tiltottam mindenhonnan.

Volt olyan aki csak chaten, de olyanokat írt, hogy majd ő megtanítja, hogy hogy viselkedjek. Tiltás.

Volt olyan aki megint játékból, ugyanígy az elején megmondtam, hogy csak játszani akarok. Nem jött össze neki, a határok betartása, és meg volt győződve róla, hogy bejön nekem meg lesz köztünk vmi. Amikor már nagyon sok volt az egész elbúcsúztam tőle. Nem fogadta túl jól, egész sokáig zaklatott utána emailben. Sose találkoztunk, sose akartam volna találkozni vele.

Szóval akadnak.

okt. 16. 19:17
 20/25 A kérdező kommentje:
Ennyire nem veszik a lapot?
okt. 16. 21:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!