Csak szerintem megdöbbentően buták a mai huszonévesek?
Nem sugallt semmit. Azt mondta, hogy neked előítéleted van, mert elvárod a lexikális tudást, mintha ez definiálná valakinek az intelligenciáját. Egyben aki nem üti meg a te elvárt szintedet, le is nézed.
De nem csak előítéleted van, hanem aki nem ért veled egyet, azt automatikusan meggyanúsítod, hogy a számodra selejtek közé tartozik, majd még rá is fogod, hogy ezt saját magáról sugallja (pusztán azzal, hogy más véleménye van a tiédtől).
Ez a hozzáállás a megdöbbentő, hogy aki nem ért veled egyet azt már lehet is a Dunába lőni, mert csak a te igazad létezik.
#9 A hozzászólásod tökéletesen példázza, hogy hiába az állítólagos (mert hogy eddig nem derült ki, hogy bármi tudásod lenne) lexikális tudás, ha alapvetően buta ember vagy.
Én csak tettem egy kijelentést, miszerint pusztán a lexikális tudás alapján megítélni bárkit butaságra vall.
Erre reagálva te ismeretlenül elkezdtél becsmérelni. Ismeretlen emberre saját kitalációid ráhúzni és ezáltal becsmérelni őt fogalmazzunk úgy, hogy butaságra vall és ez alapján egyértelmű, hogy te egy nagyon buta ember vagy.
A lexikális tudásnál sokkal fontosabb dolgok is léteznek. Igen , az is fontos, nem mondom, de én őszintén szólva többre tartom, ha valaki intelligens, vagy tehetséges.
Attól még, hogy neked nem tetszik, kérdező, a 8-nak szerintem igaza van, és nem sugallt semmit ezzel - viszont te a 9-es válaszoddal igen. És nem jót.
"Erre reagálva te ismeretlenül elkezdtél becsmérelni."
Nem. Egy visszakérdezést tettem, hogy érthetem-e úgy, ahogy leírtam. Te ezen felháborodtál, mert nem vagy képes megkülönböztetni a kérdést a kijelentéstől. És mivel megtagadtad a választ, csak elképzelésem lehet róla.
"Azt mondta, hogy neked előítéleted van, mert elvárod a lexikális tudást, mintha ez definiálná valakinek az intelligenciáját."
Lexikális tudás, hogy mikor volt az első világháború? Akkor az is lexikális tudás, hogy az ég kék, és ha valaki nem tudja, abból semmi nem következik? Következő lépésben az értelmi fogyatékosságról állapítjátok meg, hogy tök normális?
"Egy visszakérdezést tettem, hogy érthetem-e úgy, ahogy leírtam"
Igen, ezt nevezik sértegetésnek, ez nincs meg a sok lexikális tudás között?
Ehh eddig nem is tudtam, hogy ennyire ostoba vagyok mérnékinfo diplomával, fejlesztőként netto 700ezred fizetéssel 20on évesen :(
Köszönöm, hogy tudattad ezt velem nulla érveléssel alátamdzta...
Mellesleg ne állits olyat, ami baromság és általánositás.. vagy netán minden 20on évessel elvégeztettél egy tesztet? :) Kétlem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!