Nemcsak politikusok, hanem meghatározó közéleti szereplők is megdöbbentek Gyurcsányék plakátkampányain. Miért süllyedt ennyire mélyre a DK?
Nagy Feró, Király Nóra és Kálomista Gábor mondta el véleményét GyF-ék akciójáról. Nemigen rakják majd ki az ablakba...
Nagyferó lenne a meghatározó közéleti szereplő.Azt elfelejtetted hozzátenni hogy pártatlan xD
Azt nem tudom eldönteni hogy tényleg ennyi eszed van,vagy pedig humorizálni próbálsz.
1. Nem süllyedtek mélyre. Oda csak fentről lehet.
2. Elmonda a véleményét... - kik is? Valamiféle okos emberek, akiknek érdemes adni a szavára? Fenét! Olyan pillanatemberek, akik kapaszkodnak, kapaszkodnak, és fel sem tűnik nekik, hogy még a földről sem álltak fel. Viccelsz a véleményről? Egyetlen tizedmásodpercet is sajnálnék az életemből ezekre. Igaz, nem is nekem szólnak. Annira azért nem mernek.
A lényeg, hogy az ellenzéki szavazóknak, vagy a se nem fideszes, se nem ellenzéki népnek sem jött be. Arról nem is beszélve, hogy milyen dilettáns az egész, mintha a DK lenne a pedofil. Orbán Viktort meg 10 évvel fiatalabbra és 20 kilóval kevesebbre retusálták :D
De valaki ezért a kontár munkáért is biztosan jó kis pénzt kapott :D
7# Miért ne jönne be az ellenzéknek, hogy a fidesz 13 év után azt kapja amit ő is csinált sorossal, brüsszellel, gyurcsánnyal, pressmannel, mindenkivel?
Egy undorító patkány párt ellen így lehet tenni.
8: Ha olvastál a napokban kommenteket, akkor láthatod, hogy mi a véleményük.
De úgy látom, neked nem sikerült megértened, amit írtam. A legnagyobb baj a plakáttal, hogy inkább a DK-ra nézve kínos. Nem lehetett valami kommunikációs zseni, aki megtervezte :D Annyi látszik rajta nagyban, hogy DK PEDOFIL. És egy megszépített Orbán Viktor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!