Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » S. O. S ez a hír megdöbbentett...

S. O. S ez a hír megdöbbentett a bevándorlókról, én is veszélyben lehetek?

Figyelt kérdés
A cikk arról szól h melyik 16 városban nyílnak menekülőtáborok...az enyém is köztük van, nem is nagy városról van szó. Egyedülálló nő vagyok, mindenhová egyedül megyek. Mi van ha megerőszakolnak, csak mert náluk úgy a természetes?? akár fényes nappal.. Mennyi igazságtartama lehet a cikknek és mennyi idő múlva érkezhetnek a bevándorlók az alábbi városokba? És valószínű e az hogy ezekből a táborokból kiengedik őket szerte a városba és arra mászkálhatnak amerre csak akarnak? Nem akarok eggyel sem szembe találkozni :( Kezdek nagyon félni...lehet arra megy ki a játék hogy az egész országot kiirtsák.. :( Ja és: nem érdekel se a politika, ezzel a bevándorlás hírrel se foglalkoztam, mindezidáig míg el nem olvastam ezt a cikket...mostmár nagyon megrémültem. Félek..
2015. júl. 8. 14:09
 1/9 A kérdező kommentje:

Na le is maradt az a bizonyos cikk. Itt van:

[link]

2015. júl. 8. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
7%

Valahogy nem is csodálom, hogy egyedülálló vagy, ennyi ésszel...

Nézd a jó oldalát hátha az arab srácok közt lesz, aki rád fanyalodik! :-)

2015. júl. 8. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:

"s csodálom, hogy egyedülálló vagy, ennyi éssze"

Miért is van annyi esze?

2015. júl. 8. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
nem megbizható forrás.
2015. júl. 8. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

"Mi van ha megerőszakolnak, csak mert náluk úgy a természetes??"

Egeszen pontosan hol is termeszetes ez?

Fogalmam sincs mi vesz ra embereket hogy ostobasagokat elhigyjenek es meg terjesszek is.

2015. júl. 8. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Ha ilyen noname oldalaknak hiszel, akkor nem kár érted. Azért a jobboldal elég jól kijátszotta ezt a kártyát. Most már elérték, hogy a sok idióta mindentől retteg.
2015. júl. 8. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:

"lehet arra megy ki a játék hogy az egész országot kiirtsák"

Feltétlenül jelentkezz a Walking Deadbe statisztának, mert minden adottságod megvan hozzá!

2015. júl. 8. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Én rengetek menekülttel találkoztam már általába csak rájuk mosolygok köszönök és ennyi.
2015. júl. 8. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
31%

"Én rengetek menekülttel találkoztam már általába csak rájuk mosolygok köszönök"

Jaj, hát szinte gondoltuk.

Gondolom az egyetemen szoktál összefutni velük, atomfizika órán igaz?

Vagy az önkéntesek klubjában?

Nem is átlátszó a válaszod:D

2015. júl. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!