Miért nem nyilatkozik a Jobbik oly bőszen a Nyugat-Európában randalírozó muszlim bevándorlókról, mint az USA "gaztetteiről"?
Nem furcsálljátok, hogy a Jobbik annak ellenére, hogy európai és keresztény értékeket véd, valamint külpolitikailag szinte állandóan Izraellel és Iránnal foglalkozik, meg úgy általánosságban az iszlámmal, lapít, mint sz*r a fűben, ha a Nyugat-Európában bűnöző bevándorolt muszlimokról van szó?
Miért érzem úgy, hogy a Jobbik bármi felett képes szemet hunyni, csak az valamilyen tekintetben Izrael-ellenes legyen, vagy akármilyen módszerrel rombolja, bomlassza az úgynevezett Nyugatot?
hülyeségeket beszélsz ember...
ez az a tipikus helyzet mikor valaki mindenáron a hibát keresi, és sehogysem találja
vedd észre, egyetlen alternatívája országunknak a Jobbik, más lehetőségünk nincsen már
Kérdező!
Valaki fizet neked, hogy a h.lyeséget terjeszd?
"vedd észre, egyetlen alternatívája országunknak a Jobbik, más lehetőségünk nincsen már"
Akkor akár fel is oszthatjuk az országot és elajándékozhatjuk a területeket. A magyarellenes jobbik egy hét alatt bedöntené a gazdaságot. Biztos valamilyen sámánista gazdaságpolitikát vezetne be. Törvénybe lenne iktatva, hogy a Föld lapos és újra lenne Nemzeti Inkvizíció.
"Nem furcsálljátok, hogy a Jobbik annak ellenére, hogy európai és keresztény értékeket véd..."
Mióta véd európai és keresztény értékrendet? Ők egyértelműen a keleti származás mellett vannak, megvetik a nyugatot, nem is tartják magukat európainak. Meg milyen kereszténység? Az az állandó gyűlölködésről, uszításról és polgárháború szításáról szól?
"...lapít, mint sz*r a fűben, ha a Nyugat-Európában bűnöző bevándorolt muszlimokról van szó?"
Nem. Kaján mosollyal veszik tudomásul, hogy oly gyűlölt szomszédainkat elárasztja a muszlim bevándorlók tömkelege (egyébként ez is baromság, általában a népesség 3-5%, kivételesen Franciaországban éri el a 10%-ot, de ők legalább integrálni is tudják őket).
"Miért érzem úgy, hogy a Jobbik bármi felett képes szemet hunyni, csak az valamilyen tekintetben Izrael-ellenes legyen, vagy akármilyen módszerrel rombolja, bomlassza az úgynevezett Nyugatot?"
Ez így van. A Jobbik nem szalonképes, egy gyűlölködő, ocsmány párt.
jézusom te... mennyi buta ember...
kedves 07:41... az ország már egyébként is el van ajándékozva, folyamatosan adjuk el terülteinket, nézz csak utána szépen
a többi hülyeséggel nem is idegesítem magam... tessék a Viktorra szavazni, ő legalább egy kiegyensúlyozott politikus: jót soha nem lehet róla mondani, csak rosszat... vagy mehet a voks az MSZP-re, 12 évig kormányoztak, azóta persze megoldódott a helyzet Magyarországon...
1. Mert semmi köze nincs a Nyugat-Európában élő muszlimoknak Magyarországnak.
2. Jelenleg a Jobbik Iránnal barátkozik amely Iszlám vallású ország.
3. Szerintem a legtöbb magyarnak semmi baja a Muszlimokkal.(Bár nekem a zsidókkal sincs bajom, és mégis Jobbikos vagyok.)
"folyamatosan adjuk el terülteinket,"
Ja, biztosan adjuk a területeinket... Pont tegnap épült fel a kertem végében egy szlovén határállomás. (Bár így lenne tényleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!