Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem megdöbbentően...

Csak szerintem megdöbbentően buták a mai huszonévesek?

Figyelt kérdés
Nyilván ők ezt a dolgot elbagatellizálják, és találnak jól fizető munkát anélkül is, hogy tudnák mikor volt az első világháború vagy ki volt Sztálin, de szerintem igenis butaságra vall, ha valaki már huszonévesen se tud ilyeneket.
aug. 28. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
79%
Nem butábbak mint régen.
aug. 28. 19:50
 2/64 anonim ***** válasza:
26%
Képesek a nyakukat összetetováltatni hát elég gáz.
aug. 28. 19:51
 3/64 anonim ***** válasza:
82%

A különbség csak annyi a '40-es és a '20-as közt, hogy egyik se tudja, de utóbbinak jobban elnézed, mert már régen járt iskolába, pedig az se tudta már az érettségi másnapján se.

Itt most nyilván az átlagról beszélek, és kissé talán sarkitok is, de a lényeg igaz. Főleg, mert a többség az két példával pl pont tisztában van.

aug. 28. 19:56
 4/64 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 70 éves leszek, de sok mindent én is addig tudtam, még suliba felelni kellett belőle. Sőt, mozdonyvezetőként is sok minden vizsgára tanultam meg, mert az életben közöm nem volt hozzá.
aug. 28. 19:58
 5/64 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
69%
Minden nemzedéket az előző neveli ki. Ha a fiatalok butábbak, az az idősebbek sara.
aug. 28. 20:04
 6/64 A kérdező kommentje:

Csakhogy nem vagyok előző nemzedék, magam is huszonéves vagyok. Látom, hogy a kortársaim mennyire alulműveltek az egész világról. A mai fïatalság szellemi vezetőnek Azariahot vagy Osváth Zsoltit tenné meg. Ez egy vicc. Rossz volt a kommunizmus, de azért hol van hozzájuk képest Lukács György vagy Révai Jòzsef?

aug. 28. 20:20
 7/64 anonim ***** válasza:
44%
Az alapján, amit látok tényleg egyre butábbak az emberek, főleg a helyesírásukon lehet ezt észrevenni, jó munkát végzett a Fidesz az oktatás lezüllesztésével.
aug. 28. 20:22
 8/64 anonim ***** válasza:
71%
Igaz butaságra vall pusztán lexikális tudás alapján megítélni az embereket.
aug. 28. 20:23
 9/64 A kérdező kommentje:

Értsem úgy a hozzászólásod, hogy a lexikális tudásod a béka feneke alatt van, de ne ez alapján ítéljelek meg?

aug. 28. 20:28
 10/64 anonim ***** válasza:
63%
@9 ugy erted ahogy jolesik, a kotozkodestol nem fogsz ertelmesebbnek tunni.
aug. 28. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!