Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem zavar, ha egy...

Csak engem zavar, ha egy vendég kakil az én otthonomban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy természetes dolog, de na... zavar. Ha már valaki 2 percnél tovább van a fürdőben minden bajom van, hogy tuti kakil... Volt, ahol a gyanúm be is igazolodott, ráadásul az ülőkénk is olyan lett... Most ugyanaz az illető (közeli rokon), megint nagy wc-re ment... Már be sem merek menni, mert a múltkori látvány is a fejembe égett.

Csak engem zavar ennyire? Meg most mit mondjak? "Érezd otthon magad, de a sz*rt inkább vidd haza"?

2024. júl. 25. 17:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
A leggyönyörűbb az egészben hogy pont az ilyenek nem veszik észre hogy mennyire kellemetlenek. (hiszen alacsony az intelligenciájuk)
2024. júl. 26. 00:18
 22/33 anonim ***** válasza:

"Volt, ahol a gyanúm be is igazolódott, ráadásul az ülőkénk is olyan lett..."

Miért? Az ülőkével törölte ki a seggét? 😄

2024. júl. 26. 00:20
 23/33 anonim ***** válasza:
61%

A férjem húga rendszeresen kakil nálunk. Ez nem zavar ha kell hát kell.

Engem az zavar, hogy náluk 2 wc van. Egy lennt, ami az étkező /nappalira nyílik és egy fenn az emeleten, ahol csak 2 szoba van. Na vajon hova szokott eljárni kakkantani ebéd előtt vagy után? Nem is értem, hogy hogy nem képes felmenni szarni, ahol senki nem érezné /hallaná, hogy éppen a nagy dolgát végzi. Szóval engem ez bosszant nagyon. Meg múltkor nyitva hagyta az ajtót nálunk panelban. Van ablak, de na... Büdös volt :(

2024. júl. 26. 00:24
 24/33 anonim ***** válasza:
23. Én nem értem ezeket az embereket! Na ezért NEM, SOHA!
2024. júl. 26. 00:29
 25/33 anonim ***** válasza:

Csak részben van igazad, amit amúgy szóvá is tehetnél az illetőnek, ami az igénytelenség, hogy szarosan hagyja a terepet, ez otthon is undoritó, nem hogy vendégségben. Ez a része oké, hogy zavar.

Az hogy valaki eszik és aztán menni kell egy természetes dolog, ezen pl röhejes dolog fennakadni. Főleg ha attól lett rosszul amit kotyvasztasz.

2024. júl. 26. 00:56
 26/33 anonim ***** válasza:
Megoldás: nem jönnek vendégek - mert mondjuk veszett a kutya (problem solved)
2024. júl. 26. 01:03
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, nagyon gáz vagy ha rád jön anyádéknál és elmész. Hogy képzeled?
2024. júl. 26. 06:18
 28/33 anonim ***** válasza:

Pont ma volt nálam ilyen eset. Szétfröcsögte fossal a wct az illető. Azt hittem elhányom magam. A többi vendég előtt mondtam neki hogy jöjjön szépen és takarítsa le szépen amit oda fosott, mert én biztos nem fogom.

Tagadta először hogy ő volt. Majd nagy nehezen letakarította. Gondolom egyre cikibb volt neki a helyzet. Megkérdeztem miért nem használta a wc kefét, de nem tudott mit mondani.

Nem értem az ilyeneket, meg hogy letagadja..biztos beteleportált Dr.Strange és ő fosta össze.

2024. júl. 26. 22:03
 29/33 anonim ***** válasza:
Tegyél be egy mobil vécét valamelyik sarokba a vendégeknek.
2024. júl. 27. 00:33
 30/33 anonim ***** válasza:
29. Ezek még azt sem érdemlik!
2024. júl. 27. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!