Hogy lehet egy szülő ennyire fillérb@szó?
Jön hozzám egyik ismerősöm 2 napra erre elkezdi apám "én nem etetek senkit erre készülj fel"
Egy az nem vagyunk csórók, kettő ha én megyek hozzá én is ugyanúgy elvagyok ott látva. Meg különben is azalatt a 2 nap alatt megeszik kb 2-3 tányér kaját, most hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú és toxikus?
1. Nem máson pénzén gazdálkodok én is ugyanúgy eljárok néha vásárolni, vagy főzök takarítok nehogymár ne jöhessen hozzám senki.
2.Nekem aztán nem lesz kellemetlen, mert anyum meg egy tündér ilyen szempontból ő mindig körbeugrálja a vendégeket akárki jön. Szóval ő is velem van, meg amikor itt van valaki apámnak sincs nagy szája csak amíg nincs itt valaki. Egyébként sem én hívtam hanem ő kérdezte eljöhet-e.
3. Amikor neki a hülye haverjai itt vannak én sem járkálok fehérneműben a lakásban, vagy hallgatok zenét hangosan bírja ki ő is.
Ilyenkor hol van a magyarok nagy hozzá állása, hogy vendég éhen ne maradjon és a vendégszeretet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!