Csak engem zavar, ha egy vendég kakil az én otthonomban?
Tudom, hogy természetes dolog, de na... zavar. Ha már valaki 2 percnél tovább van a fürdőben minden bajom van, hogy tuti kakil... Volt, ahol a gyanúm be is igazolodott, ráadásul az ülőkénk is olyan lett... Most ugyanaz az illető (közeli rokon), megint nagy wc-re ment... Már be sem merek menni, mert a múltkori látvány is a fejembe égett.
Csak engem zavar ennyire? Meg most mit mondjak? "Érezd otthon magad, de a sz*rt inkább vidd haza"?
Alapvetően nem zavar.
Az zavar, ha bejelenti, hogy miért megy a vécére és/vagy, mintha tényleg otthon lenne, fél órát tölt a budin.
Az is zavar, ha nem hagy "rendet" maga után.
Különösen gáz, ha pl. a vécé az étkezőre nyílik, ahol a többiek esznek-isznak, beszélgetnek, és az ajtónyitáskor.... Ha olyan a lakás/ház, hogy a vécé el van különítve, kevésbé probléma.
4-es
Igazad van, és bennem felmerülne az az aggasztó kérdés, hogy mi van ha hasmenése van a főztömtől, és nem bírná ki hazáig?
Az természetesen alap, hogy rendet hagyunk magunk után.
Most, hogy átgondoltan a kérdést, engem is zavarna.
Én mindig, minden reggel megyek.
Az első kv megindítja. A munkahelyre sem viszem be.
Ott is zavar ha valaki nagyvécézik.
"Kérdező, ugye te se wcztél soha sehol csak a saját lakásodban? A szüleidében sem igaz?"
Én otthon intézem el, max. a plázában, ritka kivétellel a munkahelyen!
Eszembe se jut rokon/barát/barátnő/ismerős házába becsinálni!
Az egyéni bioritmus, anyagcsere amúgy is olyan mint a svájci óra, csak jól meg kell figyelni! Az enyém megengedi hogy otthon végezzem legtöbbször!
De vannak praktikák! Pár nap után lehet figyelgetni, ha esedékes akkor már nem iszunk-zabálunk előtte mert az kinyomja!
Művészemberek, őrök is tudják hogy "fellépés" előtt vissza kell fogniuk magukat!
Ne úgy járjanak mint Shakira, aki a wc papírt maga után húzva ment ki a színpadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!