Hogy állnátok hozzá ahhoz a nagyon depresszív érzéshez, amit az okoz hogy a kedvenc helyed a világon most már életed végéig depressziót fog okozni mert a covid miatt nem jutottál ki oda?
Nagyon rossz napjaim vannak most ebben a forróságban, az elmúlt 2 napban aludtam vagy 4 órát, ilyenkor csak még rosszabb
Volt egy része a világnak aki a kedvencem volt, ahova egész életemben el akartam jutni és lett is volna lehetőség PONT a covid elott derült ki.
Azután 3!! évre lezárták azt a részt közben elmúlt az utazási lehetőség én meg olyan depressziós lettem hogy többféle módon próbáltam már megölni magam. Altató függő vagyok…
A gond az hogy egyrészt sosem fogom tudni ezt feldolgozni hogy ez így alakult, másrészt egész életben imádtam ezekkel a városokkal foglalkozni, most már rájuk sem bírok nezni mert csak ez a brutális kicseszés és balszerencse jut róla eszembe.
Azóta már paranoid is vagyok mert ez BIZTOS hogy nem volt véletlen…
Mit lehet ezzel kezdeni?
Bár sosem lesz pénzem hogy oda eljussak, most már csak erre emlékeztetne….
Hogy lehet ebből kijönni?
58 én meg 4 éve vagyok itthon klinikai depresszióval, előtte amíg nem tömtem magamba a nyugtatót, 8-9 évig pánikbetegként, szorongással dolgoztam, repültem ráadásul olyan közegben ahol rengetegen fúrtak a hátam mögött…
Más már kb csak amiatt felakasztotta volna magát hogy hány megkeseredett ember köt bele bármelyik országba megy…
De csináltam mert nem volt más nekem. Aztán jött 2020, már leírtam 3x hogy milyen sims szerűen.
Másrészt nem vagyunk egyformák.
Aki engem felnevelt, az azt akarta hogy valamilyen féle tudós zenész zseni világsztár legyek és folyton sakkban tartott azzal hogy ezzel én tartozom neki mert ő nevel és fizeti a dolgaim úgyhogy muszáj hogy én legyek kb a megváltó mert ha nem akkor elárulom és ő azt nem bírja ki.
Ilyen szellemben éltem 15 évig.
Gondolhatod hogy akkor mit érzek ha el kell majd mennem takarítani….
Bántani meg engem is bántottak. Az iskolában szavakkal, otthon a retek g.ci “apám” szavakkal és a kezével is. Egy 6 éves kislányt.
Akkor sem vagy különleges a problémaáiddal, hiába rísz itt nekünk. Nekem meghalt édesapám, kivették ez egyik herém, sérvvel műtöttek és a covid miatt kihullott a fele hajam. Mindez 24 hónap leforgása alatt. Kanyarban nem vagy hugi! Megmondom én mi a te bajod, az hogy évek óta otthon b...od a legyet, nem csinálsz semmit. Ha dolgoznod kéne, nem érnél rá hülyeségeken rágódni! Ki tart el? A "ge.i" apád? Vagy most éled fel minden anyagi tartalékod éppen?
Egyben igazad van, az ilyennek élnie sem szabadna. Bármelyik Ukrán katonának összehasonlíthatatlanul rosszabb a helyzete mint neked, vagy az anyáknak akiknek a fia/férje halt meg a háborúban. Kamuzol itt jobbra-balra h Dél-amerikai gettókban is jártál! Ha így lenne nem ájuldoznál ám a budapesti csöves húgyszagától Szivi!
Na számomra meg az hogy egy palinak kihullik a haja semmit nem jelent ahhoz képest hogy egy nő elveszti a karrierjét, amit csak kevesen tudnak csinálni.
Te meg azért “rísz” hogy kihullott a hajad?
Modell voltál, hogy kellett az élethez?
Velem a csúnya beszéddel meg azzal hogy embereld meg magad semmire sem mentek. Kiskoromban sem működött.
Rögtön jönnek megint a háborúval.
Attól elmúlik egy kőkemény depresszió hogy máshol meghalnak?
Minden nap meghalnak több milliónak
A következő lépés az az hogy Afrikában szomjan halnak
Egy európai embert akinek termesztés hogy jön a víz a csapból nem lehet azzal kizökkenteni hogy máshol meg víz sincs.
Ilyen alapon legyél tekintettel a több millió gettó éhezőre és ne egyel ma semmit.
Ez kb ilyen szintű beszólás.
Persze a beszűkült magyarnak nehéz elképzelni hogy vki a szlovák határon túl is volt már, hogyne.
"Na számomra meg az hogy egy palinak kihullik a haja semmit nem jelent ahhoz képest hogy egy nő elveszti a karrierjét, amit csak kevesen tudnak csinálni."
Érdekes, erre reagálsz, de afelett, hogy hogy kivették ez egyik golyóm, már könnyedén elsiklasz... Neked volt már rákod? Valszeg nem, mert akkor a sirám-folyamodban ez is benne lenne valahol... Majd ha kipakolnak Kicsim, akkor meghallgatlak.
"Ilyen alapon legyél tekintettel a több millió gettó éhezőre és ne egyel ma semmit. Ez kb ilyen szintű beszólás."
Nem, ez nem ilyen szintű. Senki nem mondta, hogy menj és jelentkezz katonának! Ne forgasd ki a szavaim, jó?
"Velem a csúnya beszéddel meg azzal hogy embereld meg magad semmire sem mentek. Kiskoromban sem működött."
- Látjuk.
"Persze a beszűkült magyarnak nehéz elképzelni hogy vki a szlovák határon túl is volt már, hogyne."
Ja, ezt már nem is láttam! (előző vagyok!)
Akkor sorolnám, jó? Éltem Írországban 16 évet, Londonban fél évet. Volt egy amerikai barátnőm (Írországban jöttünk össze), voltam pár hónapot nála Texas-ban, de bejártuk Louisiana-t is, biztos ismerős számodra a road-trip ha már ilyen "világlátott" vagy ahog írtad... Ezen kívül jártam számos más országban, többezer km-e is, de ezeken a helyeken inkább csak nyaralni, bár nem mindig a turistás helyeken. Nem sorolnám, mert még megesz a sárga irigység. Közel natív szinten beszélem az angolt, nagynéném Ausztráliában él kb 40 éve, számos barátom van onnan (is)... És igen, voltam Szlovákiában is (igaz csak átutazóban), de van ott is nagyon jó barátom, akivel egy házban laktam Dublinban. Laktam már D-Amerikai, K-Európai, Ny-Európai, Ausztrál, Tunéziai és még a jóég tudja hányféle országból, térségből való emberekkel, és még töbfélével dolgoztam is együtt, kocsmáztam is együtt. Nem mondom, hogy jártam gettóban (te mennyit is voltál ilyen helyen? Megmutatták a turistabuszról?? ), de nem is vagyok rá kíváncsi, elég egy kevéssé frekventált szűk sikátorba bemenni pl Dublinban...
Amúgy nem is értem mi a fenét vársz tőlünk. Nem tudunk segíteni, mindenki csak magán tud segíteni. Jártam már én is pszichológushoz, voltak nehéz napjaim (azon túl is, amikről korábban írtam) 10.000/óra volt emberünk díja 2016-ban. Nem álltam túl jól akkor, de kifizettem és segített. Neked is javaslom. Agyő és sok sikert!
65 bocs de ekkora regényt főleg olyantól aki bunkó nem fogok elolvasni
Ha felsoroltad a nagy flexelésben hogy hol éltél akkor nem értem miért olyan nehéz felfogni hogy van olyan akinek sokat kell utazni a munkájához…
67 milyen bajarol? Kizárólag megpróbáltál cinikusan bántalmazni, majd aztán elkezdted felsorolni hogy te ugyan hol is voltál már.
Mondtam már hogy rám az ilyen “stílus” nincs hatással.
Az meg főleg hogy Afrikában nincs víz és minden gyerek AIDS-es
Ezt tudom már 15 éves korom óta, nem fog tőle jobb kedvem lenni.
68 na igen szép kiáltások, tehat nem elég hogy a karrier tönkrement ilyen szürreális módon, még örüljek ha ilyen betegen majd valahol takarítónőként szophatok csak azért hogy hulla depressziosan élhessek tovább… kedvesek itt az emberek
De nyugi pont ezért kapok már 10 éve pánikrohamokat, a kilátástalanság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!