Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok túl jó ehhez a...

Miért vagyok túl jó ehhez a világhoz? Hogy változtassak ezen? Már nagyon elegem van ebből..

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy érzem, hogy túl jó vagyok ehhez a világhoz, és ez megkeseríti a mindennapjaimat..

Úgy érzem nagyon nem vagyok ebbe a világba való, és ez lehet abból adódik, hogy iskolákba nagyon piszkáltak, apám elhagyott...

Szinte apa nélkül nőttem fel.

Szerintem ez miatt is vagyok ilyen, túl "jónak" érzem magam ehhez a mai világhoz, alapvetően nem dohányzom, nem voltam sosem egy buliban sem, nem drogoztam soha és inni is csak nagyritkán ESETLEG 1 pohár bor, de azt is csak egyedül...

Társaságban abszolút nem szeretek lenni, egyáltalán nem tudok feloldódni, sosem éltem ilyen életet mint a mai fiatalok, hogy ittam cigiztem, buliztam stb... sőt kimondottan a gyomrom felfordul ezektől (19 éves vagyok).

Alapvetően sajnos eléggé negatív vagyok, mivel annyi rossz ért már, és olyan durva dolgok egész életemben, hogy sajnos nagyon nehéz bármit is pozitívan látnom...:(

Pár hete pl kiderült, hogy PCOS betegségem van, arra szedem az egyik legmagasabb hormontartalmú (Cypromix) fogamzásgátlót, mert muszáj..

Annak is van olyan mellékhatása, hogy depresszív hangulatom van, depressziós vagyok, főleg hogy nekem alapból is nagyon nagyon könnyen elő tud jönni a depresszió, ezzel a fogamzásgátlóval meg pláne..:(

Alapból is "kicsit" depisebb vagyok, ha pl összeveszek a barátommal vagy valami történik akkor nem eszek, nem mozdulok ki itthonról, nem csinálok semmit csak fekszek...

Nálam a depresszió nagyon durva tud lenni sajnos és nagyon könnyen előjön..

Nagyon visszahúzódó, csendes személyiség vagyok, nem nagyon tudok nyitni az emberek felé és nem nagyon tudok beszélgetni velük, egyszerűen úgy érzem hogy nem tudok mit mondani, nem tudok megnyílni, nincs mit mesélnem..

Iskolákban is ezért piszkáltak, de nagyon durván, ez szerintem abból alakult nekem még általánosban, hogy apám elhagyott, és nyilván minél jobban piszkáltak, annál visszahúzódóbb lettem, és ez még a mai napig megkeseríti az életemet...

Szerintetek mit lehetne ez ellen tenni? :( már nagyon elegem van az egészből, szinte a kapcsolatom is rámegy...

2021. okt. 8. 12:30
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Általában kis dolgokon is nagyon felhúzom magam és ideges, esetleg depressziós leszek, amiből már nagyon elegem van..:(

Egyébként lány vagyok.

2021. okt. 8. 12:32
 2/22 anonim ***** válasza:
99%
Nem vagy te túl jó ehhez a világhoz, csak túlértékeled magad. A leírásod alapján inkább kívülálló vagy egy nagy adag önsajnálattal és depis hangulattal.
2021. okt. 8. 12:33
 3/22 anonim ***** válasza:
99%

"Miért vagyok túl jó ehhez a világhoz? "

Majd egy regénnyi leíráson keresztül ecsetelgeted a negatívumokat magadról.

Kissé össze vagyok zavarodva....

2021. okt. 8. 12:35
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Na neee... Tudod, hogy ki volt túl jó erre a világra? Jézus. Azért hozzá még kell fejlődni, viszont ha megpróbálnád, és önmagad helyett elkezdenél másokat szeretni vagy találni egy célt az életednek, az már a depressziódat is javítaná, és valóban jobb ember lehetnél.
2021. okt. 8. 12:44
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különöset nem írtál le, én is tökéletesen illek a jellemzésedre, mégsem tartom magam túl jónak. Egy teljesen átlagos ember vagy, aki depresszióra és szorongásra hajlamos. Viszont van párkapcsolatod, ezáltal már többet tudsz felmutatni, mint a legtöbb ilyen ember.
2021. okt. 8. 12:44
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Pszichiáter látott már ? El kéne látogatni egyhez.
2021. okt. 8. 12:48
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy se túl jó se túl rossz! Még egy éretlen kisgyerek vagy aki semmit nem tud az életről és ezért agyalsz ennyi hülyeségen! Tíz év és talán kinövöd, addigra felnősz!
2021. okt. 8. 12:56
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy depressziós vagy ès sehova nem tudsz beilleszkedni nem vagy túl jó, sőt inkább negatív másokat lehúzó személyiségnek tűnksz. Inkább menj pszichológushoz (ez nem bántás), ő majd segít feldolgozni a traumáidat.
2021. okt. 8. 12:57
 9/22 anonim ***** válasza:
10%
Esetleg keress egy férfit, aki kirángat ebből az állapotból.
2021. okt. 8. 13:16
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem ez miatt is vagyok ilyen, túl "jónak" érzem magam ehhez a mai világhoz, alapvetően nem dohányzom, nem voltam sosem egy buliban sem, nem drogoztam soha és inni is csak nagyritkán ESETLEG 1 pohár bor, de azt is csak egyedül..."

Ne haragudj, de nem ettől leszel túl jó. Ahogy akkor sem lennél rossz, ha elmennél egy buliba, dohányoznál, esetleg még innál is. Persze az már tényleg gáz, ha valaki folyamatosan gatyarészeg, összehányja magát, és mindig a barátainak kell hazacipelni, de önmagában a bulizással, cigizéssel, ivással nincs baj.

Arról, hogy valaki túl jó, nekem inkább az jut eszembe, hogy szociálisan érzékeny, előzékeny, nem áll bosszút másokon, még akkor sem, ha a másik fél megérdemelné.

Sajnálom, ami veled történt, de akkor sem lennél semmivel sem rosszabb ember, ha elmennél bulizni. Mondjuk látható, hogy a traumád miatt pszichológusra van szükséged. Ha nincs pénzed magánrendelésre, akkor TB-alapon is praktizálnak.

2021. okt. 8. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!