Miért van az ha egy fiú valamilyen apró dicséretben részesít van egy rossz érzésem mintha nem érdemelném meg vagy ehhez hasonló érzés bezzeg a szidás az természetesnek veszem. Miért van ez? Hogyan változtassak rajta hogy fordítva legyen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 12:42
3/6 anonim válasza:
Gondolom azért veszed természetesnek a szidást mert otthon általában abban volt részed. Nem lehet, hogy ha egy fiú megdicsér, akkor nem tudod elhinni, hogy komolyan mondja és ezért van rossz érzés benned mert nem hiszed el, hogy te méltó vagy a dicséretre is, nem csak a szidásra? Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
4/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.Nem hiszem el hogy mond nekem valaki ilyet,nehéz ezt elmondani mit érzek ilyenkor de inkább el megy a kedvem ha megdicsérnek valamiért és már nehezemre esik megcsinálni azt amiért a dicséretet kaptam.Ez szörnyű így változtatni akarok ezen.
2013. júl. 26. 13:01
5/6 anonim válasza:
A csinos-kedves lányokat szokták dícsérni a hódolók. Olyanokat is beléjüklátnak, amik talán nincsenek is. De ebben nincsen semmi rossz. Ez a kedveskedés, vagy udvarolgatás a fiúk részéről. Gondolom, Apukádnak is te voltál a kicsi lánya, a szeme fénye, a kis hercegnője, az egyetlenje, az arany virágszálja, hogy ne soroljam. Pedig csak egy bőgő béka lehettél....
6/6 anonim válasza:
Velem is ugyanez van. Akárhányszor kapok valami pozitívat, vagy dicséretet, mindig muszáj lehúznom magam és valamivel elrontani. Ugyanez van, ha sikereim vannak. Én is tudni szeretném az okát. Ha van kedved dumálni, írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!