Ha depresszív, szentimentális és melankolikus vagyok, milyen munkakörökbe vagyok alkalmas?
Esetleg hittantanár? :)
A temetők kapujára ki szokták írni: FELTÁMADUNK! (Megyünk az Örök Életre - Halálunk Után...)
Nemsokára Mindenszentek, illetve Halottak Napja. Mécsesekkel megyünk mind a Hőn Szeretett, de már Elhunyt Rokonainkhoz.
Ui: Reménykedj Kérdező! Nem olyan Borús és Kilátástalan ám a Helyzeted, mint Gondolod Elsőre!
Leginkább olyan,ahol nem egy csapatban kell folgozni, mert az állandó rossz kedv, lehangoltság leszívja mások energiáját is vagy egy alap szomorkás hangulatot teremt, még, ha félrevonulsz is.
Ne is dolgozz ott, ahol emberekkel kell kommunikálnod, gondolj bele mennyien panaszkodnak, hogy egy életunt emberke fogadta őket. Pl egy időben gyűlöltem a boltunk hentes pultjához menni mert rossz kedvem lett a pultostól.
Olyan munka, ami alatt egyedül lehetsz, pl villamosvezető vagy irodai munka, aminél lehet a home office vagy takarítás, ahol találkozol emberekkel is, de kommunikálni nem kell, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!