Más is van így vele? Depresszívebb hangulatban jobban szeret rumlisabb lakásban lenni.
Mikor depresszívebb időszakom van, kifejezetten szeretem ha rumlis a lakás. Nagyon lelki erőm sincs rendet rakni, de igazából nem is akarok.
Szeretek begubózni a rumlis szobába.
Ma rendet kellett raknom mert jöttek. (Nem volt nagy meló, szűk egy óra, rendrakás, mosogatás, ez-az letörlése) de most egyszerűen nem érzem magam jól.
Üres ágy, üres asztal mindenhol, minden elpakolva...
Normál esetben ezt szeretem, ezt az állapotot, mikor belülről is egyensúlyban vagyok, de ilyenkor valahogy sehogysem.
Valahogy úgy túl friss, túl üde a lelkiállapotomhoz, hangulatomhoz.
És nem, nem az van aminek kellene lenni, amire számítana az ember, hogy engem is felhúz.
Én így vagyok vele.
Nem érdekel.Nem izgat a rend. Ha jön valaki, akkor teszek rendet csak,pár hetente, utálom akkor is
Én pont forditva vagyok.
Amikor oskáig depressziós voltam minden nagyon renbe volt szedve körülöttem. Mióta már nem igazán vagyok, dolgozok, edzek, lustálkodok, azóta nem érdekel annyira a rend, csak túl nagy mocsok ne legyen persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!