Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az abortuszról?

Mi a véleményetek az abortuszról?

Figyelt kérdés

2024. júl. 9. 00:56
 81/101 anonim ***** válasza:
48%

De a ciklus nagyrészét nem "tapasztalod", leginkább csak a vérzést és az azt kísérő tüneteket. Azt nem "érzed", hogy a teljes havi ciklus milyen fázisokból áll, mi történik pontosan, stb.

Ez nem arról szól hogy ki miért "felel", alapvető műveltség a fajunkkal kapcsolatban.

Nevetséges hogy sok pasi azon a szinten van, hogy nem érti hogy lehet pl tamponnal pisilni, nem érti miért nem tudja "visszatartani" a nő a menzeszt, pontosan hogyan történik egy megtermékenyülés, stb...

2024. júl. 11. 12:17
 82/101 A kérdező kommentje:
81# Én szerintem ezt nem is elsősorban a pasinak kellene tudni, tudtommal erre való a nőgyógyász.
2024. júl. 11. 12:24
 83/101 A kérdező kommentje:
81# Abban egyetértek, hogy a pasiknak hiányos ismereteik vannak ebben a témában. De ez nem menti fel a nőt azalól, hogy vigyázzon az egészségére, szervezetének a működésére. Ez alap dolog lenne. Tizen-huszonévesek is élhetnek nemi életet, van hormonműködésük, de ez nem jelenti azt, hogy alkalmasak lennének szülőnek. Tizenévesen már van menstruáció/magömlés, de ez nem jelenti azt, hogy a szülői szerep betöltésére alkalmasak lennének...
2024. júl. 11. 12:36
 84/101 anonim ***** válasza:
48%

Sehol még csak nem is említettem semmiféle "felmentést", nem is értem ez hogy jött most. Én arról beszélek, hogy alapműveltség része lenne a fajunk biológiája.

2024. júl. 11. 12:39
 85/101 anonim ***** válasza:
9%

Azért ne túlozzunk... :D Vagy találkoztál ilyenekkel? Ha vannak is ilyenek, nem hinném, hogy túl nagy számban fordulnak elő.

Én azért a tiniket felmenteném. A szülők feladata lenne nevelni a gyereket és felvilágosítani, ha ezt nem teszik meg, akkor ott a biológia óra... Haha, ezt még én se hittem XD Totál magukra hagyja őket mind a kettő. Annyi szerencséjük van a mai fiataloknak, hogy ma már az interneten lehet találni fogyasztható formában is tartalmakat. Szóval aki szeretne, tud tájékozódni. Hormonmentes Janka videóit pl. kötelezővé tenném az iskolákban.

2024. júl. 11. 13:05
 86/101 anonim ***** válasza:
Fhu kérdező, te sem lehetsz túl intelligens.... Igenis ALAP dolog, hogy tisztában vagy ilyen dolgokkal...
2024. júl. 11. 14:34
 87/101 anonim ***** válasza:
48%

Persze, több ilyennel is találkoztam. Meg nemrég redditen volt egy topic a témában, ott még meredekebb dolgokat is írtak sokan.

2024. júl. 11. 14:42
 88/101 anonim ***** válasza:
0%

De feltételezem ezek inkább fiatalkorú fiúk, nem pedig felnőtt férfiak.

2024. júl. 11. 14:51
 89/101 anonim ***** válasza:
48%

Huszonéves korosztály.

2024. júl. 11. 15:00
 90/101 anonim ***** válasza:
16%

Hááááát, én olyan 23 éves korig nem sok emberre tekintenék felnőttként. Az alatt még sokan nagyon távol állnak tőle, viszont ha 25-30 közöttiekre értetted a huszonévest, akkor az tényleg elég nagy probléma.

2024. júl. 11. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!