De a ciklus nagyrészét nem "tapasztalod", leginkább csak a vérzést és az azt kísérő tüneteket. Azt nem "érzed", hogy a teljes havi ciklus milyen fázisokból áll, mi történik pontosan, stb.
Ez nem arról szól hogy ki miért "felel", alapvető műveltség a fajunkkal kapcsolatban.
Nevetséges hogy sok pasi azon a szinten van, hogy nem érti hogy lehet pl tamponnal pisilni, nem érti miért nem tudja "visszatartani" a nő a menzeszt, pontosan hogyan történik egy megtermékenyülés, stb...
Sehol még csak nem is említettem semmiféle "felmentést", nem is értem ez hogy jött most. Én arról beszélek, hogy alapműveltség része lenne a fajunk biológiája.
Azért ne túlozzunk... :D Vagy találkoztál ilyenekkel? Ha vannak is ilyenek, nem hinném, hogy túl nagy számban fordulnak elő.
Én azért a tiniket felmenteném. A szülők feladata lenne nevelni a gyereket és felvilágosítani, ha ezt nem teszik meg, akkor ott a biológia óra... Haha, ezt még én se hittem XD Totál magukra hagyja őket mind a kettő. Annyi szerencséjük van a mai fiataloknak, hogy ma már az interneten lehet találni fogyasztható formában is tartalmakat. Szóval aki szeretne, tud tájékozódni. Hormonmentes Janka videóit pl. kötelezővé tenném az iskolákban.
Persze, több ilyennel is találkoztam. Meg nemrég redditen volt egy topic a témában, ott még meredekebb dolgokat is írtak sokan.
De feltételezem ezek inkább fiatalkorú fiúk, nem pedig felnőtt férfiak.
Hááááát, én olyan 23 éves korig nem sok emberre tekintenék felnőttként. Az alatt még sokan nagyon távol állnak tőle, viszont ha 25-30 közöttiekre értetted a huszonévest, akkor az tényleg elég nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!