A helyzet az, hogy a szexuális ismeretek a béka segge alatt vannak. [link] És több ilyen kérdés is van Gyakorin. Amíg ilyen és ehhez hasonló kérdések vannak, addig min csodálkozunk? Ha súlyos beteg a gyerek, akkor a gyerek, meg a család is megszívja, vagy ha a szülők lemondanak róla, akkor is a gyereknek szívás. Itt emberi sorsokról beszélünk.
2024. júl. 9. 01:52
12/101 anonim válasza:
Nincs vele bajom, sőt tb támogatottra raknám, de limitálva azért.
Amikor valakinek azért lesz gyereke, mert nincs pénze abortuszra az elég gáz. Sajnos ismerek ilyeneket is. Persze apuka már lelépett.
2024. júl. 9. 03:26
13/101 anonim válasza:
Én nem lennék rá képes.
2024. júl. 9. 03:46
14/101 anonim válasza:
"Nem hiszek abban a marhaságban, hogy erről egyedül a nőnek lenne joga dönteni csak azért, mert az ő testében fog fejlődni a magzat. Az apának ugyanúgy a gyereke."
Pedig ez egy racionális döntés a biológia miatt. A férfinak egy lépéssel előbb véget ér a döntési joga. Ezt kéne belenevelni a kövi generációba. Ha nem akarsz apa lenni, nem dugod be.
2024. júl. 9. 03:48
15/101 anonim válasza:
Elérhetőbbé kellene tenni. Nem szívhangozni, meg ilyen faxságok.
Ha ennyire erőltetik, akkor vegyék ki a terhes nőből a magzatot és neveljék "dobozban".
2024. júl. 9. 06:27
16/101 anonim válasza:
Én hiszem azt hogy van értelme. Vegyük pl a tiniket. Hiába hangsúlyozzák a védekezést, van olyan aki terhes lesz, ha egy gyereknek előreláthatóan betegsége lesz, én azt is elvetetném, hiszen neki lesz rosszabb ha megszületik. Ha egy pár nem szeretne, de mégis becsúszik, mert ugye azért nincs 100%-os védelem, akkor legyenek szülők akartuk ellenére? Hát nem. Rakják árvaházba? Nem. A gyereknek lesz rossz, az árvaházban meg máris sok a gyerek. Én nem vagyok ellene.
2024. júl. 9. 07:46
17/101 anonim válasza:
Nem ér véget. Azért ez nem úgy működik, hogy míg meg nem szüli a nő a gyereket, addig csak az övé, aztán mikor megszületik a baba hirtelen lesz apja is. Onnantól, hogy megfogant, az két ember gyereke, két ember felelős érte és két embernek kell együtt meghoznia a döntést a sorsáról.
Ha nem akarsz anya lenni, nem tárod szét a lábad... Pont akkora butaság, mint amit te írtál, csak a másik nemet ostorozva. Szerintem pontosan azt kéne belenevelni a következő generációba, hogy vállalniuk kell a tetteik következményeit. Márpedig a nem kívánt terhesség normál esetben két ember felelőssége. Együtt hozták össze, együtt is kell megoldani. Nem lehet csak úgy kizárni egyik vagy másik felet a döntésből.
2024. júl. 9. 08:04
18/101 anonim válasza:
Nyilván rossz dolog, de szerintem sokkal jobb mint szülésre kényszeríteni bárkit.
2024. júl. 9. 08:16
19/101 anonim válasza:
Magánügy. Döntéspárti vagyok, nem ítélkezem senki felett, mert semmi közöm hozzá, hogy ki mit csinál a saját testével. Van már éppen elég toxikus család a Földön, nem szükséges mindenkinek szaporodnia, ha nem tud megfelelő körülményeket biztosítani a gyerek felneveléséhez. És igen, igazad van a felvilágosítással kapcsolatban. Arról nem beszélve, hogy milyen ostoba és veszélyes döntés volt megtiltani a védekezőeszközök árusítását 18 éven alattiaknak. Pont nekik van rájuk a legnagyobb szükségük, ha már józan eszük alig akad.
2024. júl. 9. 08:41
20/101 anonim válasza:
ja...még mindig erről van szó....
Saját döntése mindenkinek.
Az anyán kívül senkinek nincs beleszólása a részemről.
Hogy az is már egy élet gyilkosság, vallás meg f**aszságok...kit érdekel? Mindenki dönthessen már a saját életéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!