#31: Nyilván nem, a válaszoló, arra gondolt, amikor nem akarnak gyereket, becsúszik, a nő meg kitalálja, hogy ő mégis megtartja. ilyenkor a férfi jogai gyakorlatilag megszűnnek létezni. Ellenben a kötelezettségeit nagyon jól lehet érvényesíteni.
#32: Ahogy eredetileg írtam, gyakorlatilag elég sok módszer, óvszer, gyógyszer, elkötés. Mindegyik gyakorlatilag annyira hatékony, mint a 99,9% baktérimuot elpusztító tisztítószer. Elméletben nem 100%, gyakorlatilag, ha úgy használja az ember, ahogy kell, akkor igen.
Nem tudom mit gondolt a válaszoló meg mit nem, a kérdésem adott. Amúgy nem tudom mennyire tömeges ez a jelenség hogy “ becsúszik, a nő meg kitalálja, hogy ő mégis megtartja”, nem jó móka egyedüli szülőnek lenni.
Igen, sok a módszer, és egyik se 100%. Én pl nuvaringet használok, ha mellette teherbe esnék akkor nem tartanàm meg. Mindent megtettem hogy ne legyen gyerekem. (Gumiban pl soha többé nem tudnék megbízni, maradt már bennem annak ellenére hogy úgy használtuk ahogy kell…)
Van ismerősöm aki spirál mellett esett teherbe, azt ő ha akarná se használhatná rosszul, orvos intézi….
Szóval nem hiszek a 100%-ban.
Statisztikák szerint a legtöbb abortuszt középkorú házasságban élő nőn végeznek. Az erőszak miatti abortuszok száma nagyon kicsi az összeshez képest így érvként felhozni semmi értelme.
Abortusz elsőszámú oka a felelőtlenség… és az ostobaság. Ha ezen tudnánk javítani kevesebb magzat vagy embrió gyilkolás lenne.
Nem kell tiltani semmit, az emberek gondolkodását, hozzáállását kéne jobb irányba terelni. Ez a véleményem.
Magam részéről ha velem fordulna elő hogy “véletlen” szexelnék, “véletlen” nem védekeznék, ezek után “véletlen” elfelejtenék esemény utánit venni, akkor se abortálnánk senkit, vért izzadva, akkor is megteremteném a gyereknek ami kell. Mert ez a felelősségvállalás.
Jobb híján igen, de ezek se 100%-osak.
Miért kellene felelősséget vállalnia bárkinek más tetteiért?
Ezt most nem értem. Mi borít fel mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!