Egyrészt 25 fölöttiekre gondoltam inkább, másrészt mindegy kéne hogy legyen, hiszen 18-19 éves koráig a többség érettségizik, vagyis elvégzi a teljes közoktatást, biosszal meg mindennel. Szerintem ezeket a dolgokat kb 17-18 éves korig legkésőbb meg kéne tanulni.
Biológiának azért ez csak egy nagyon pici része, ráadásul nem is érettségi tantárgy. Arról ne is beszéljünk milyen az oktatási rendszer helyzete... Persze abban igazad van, hogy meg kéne tanulni, szerintem nem is 17-18 éves korig, hanem 14-15 éves korig legkésőbb, de sajnos nem ez a realitás. Ennek ellenére továbbra is meglep, hogy valaki 25 év felett ennyire ne legyen tisztában a dolgokkal. :D Tragikomikus... Írhatsz még ilyen meredek dolgokat, próbálok nevetni rajta inkább XD
Gratulálok! Te aztán roppant intelligensnek látszol egy ilyen megnyilvánulás után. Ha nem haragszol nem a te véleményedtől fogom függővé tenni az önértékelésemet. :D Visszamehetünk a témára, mit szeretnél hozzáfűzni az abortusszal kapcsolatban?
Szerintem max. a felszín lett picit megkapargatva, de nehéz úgy beszélni egy témáról ha sokan leegyszerűsítik és lerendezik egy sokat hallott jelmondattal. Nem tudom, lehet nekem kerülte el a figyelmemet, de volt más érv amellett, hogy miért a nő kizárólagos joga dönteni, minthogy az az ő teste és ennyi?
Most kb. leírtad ugyanazt amit már az eleje óta mondok. :D Pontosan ez lenne a lényege az egésznek, hogy ha a két fél máshogy döntene, akkor beszéljék meg és próbáljanak közös nevezőre jutni, ne pedig a nő döntsön egyedül, kizárva mindent és mindenkit, mondván csak neki van joga dönteni. Én el tudok képzelni olyan helyzetet is ahol a nő tanácstalan, inkább hajlana az abortuszra, mert mondjuk megijedt, de a párja rábeszélné, hogy tartsák meg és happy end. Fordított helyzetet ismerek is.
Nekem volt egy barátom aki fiatalabb korában éllovas volt abban hogy hangoztassa hogy neki nem kell gyerek soha.
Aztán lett neki felnőttként, és az első gyerekének a születése az életének legfontosabb, legszebb momentuma. Ezt ő mondta…
Ezt csak apák értik.
Nem kell sértegetni másokat, főleg ha fogalmad sincs milyen érzés ha van gyereked. Addig nem is leszel képes megérteni amíg nincs. Szóval óvatosabban fogalmazd a véleményed kedves kérdező. Elég agresszív és sertő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!