Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az abortuszról?

Mi a véleményetek az abortuszról?

Figyelt kérdés

2024. júl. 9. 00:56
 71/101 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, kibas***ott agresszív vagy…oké hogy van egy véleményed egy megosztott témáról, de ne hidd már azt hogy amit gondolsz az a tuti…

Sértegetés nélkül is lehet érvelni.

2024. júl. 11. 09:12
 72/101 anonim ***** válasza:
9%

Nyilván a nőnek van nagyobb vesztenivalója, de hát szex előtt még nem az ő teste, nem az ő döntése volt...... :D Én se értem mikor olyat hallok nőktől, hogy ,,majd kihúzza időben, megbízom benne". XD Felnőtt, 20-25 közötti nők ilyet mondanak. Ja és természetesen nem szeretne gyereket sose.

Persze emberek vagyunk, mindenki követhet el hibát, pláne fiatalon. Az is lehet, hogy mondjuk valaki mindig védekezik, de egyszer elragadja a hév, vagy picit többet iszik és már ott is a baj. Ezt nem egyik vagy másik nemre értem, két ember kell hozzá minden esetben.

2024. júl. 11. 09:16
 73/101 A kérdező kommentje:
71# Mert erről a témáról nagyon nehezen lehet indulatok nélkül beszélni.. Az anya, aki hátrahagy egy nem kívánt gyereket és nem tud gondoskodni róla, azzal lényegében tönkreteszi a saját életét, a gyerekéét és az egész családét is.
2024. júl. 11. 09:23
 74/101 A kérdező kommentje:
71# Még visszafogott is voltam.. Egy család szétverése számomra megbocsáthatatlan bűn.
2024. júl. 11. 09:41
 75/101 anonim ***** válasza:
52%

“nőknek tisztában kellene lenniük a sajat ciklusukkal, menzesz, stb.., ezt honnan tudná egy pasi?”

Mondjuk az iskolából? Vagy ma már bárki számára elérhető az interneten milliónyi anyag erről. Azért szerintem alap lenne, hogy egy pasi is tudja mi fán terem a ciklus.

2024. júl. 11. 11:05
 76/101 A kérdező kommentje:
35 éves pasi vagyok, sosem akartam gyereket..
2024. júl. 11. 11:52
 77/101 anonim ***** válasza:

#75 vagyok

A lepontozók szerint tök oké hogy sok pasinak lila fogalma sincs a női szervezetről, vagy mi? Elég szomorú...

2024. júl. 11. 11:54
 78/101 A kérdező kommentje:
77# Honnan kéne tudniuk? Maximum könyvekből, meg internetről tud tájékozódni, ott meg mindenfélét összeolvas az ember. De a nő testébe akkor se tud bújni a pasi. Teljesen abszurd feltételezés.
2024. júl. 11. 12:04
 79/101 anonim ***** válasza:
47%

Miért, szerinted a nők honnan tudják? Megtanuljuk. Nem "mindenfélét összeolvasni" kell, hanem normális forrásból informálódni, mint bármilyen témával kapcsolatban.

2024. júl. 11. 12:06
 80/101 A kérdező kommentje:
79# Megtanulják+tapasztalat.. De úgy gondolom, hogy elsősorban mindenki a saját testéért felel.
2024. júl. 11. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!