Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha azt érzem...

Mit tegyek, ha azt érzem elment felettem az idő és elcsesztem az életemet?

Figyelt kérdés
A gyerekkorom teljesen kimaradt, barátaim sose voltak, magamnak való vagyok. Tanulmányilag sosem voltam kiemelkedő. Suliban egymagamban ültem, mint virág a cserépben. Egyszerűen azt érzem nem is volt életem soha, míg mások fociztak, vagy playstationöztek, én egymagamban ültem, mint egy bamba marha.. Egy nagy mulya vagyok!!! Egy csicskagyerek. Ha találkoznék gyerekkori önmagammal felpofoznám, hogy milyen mulya volt... Vagy 10 év lemaradásban vagyok. Munkám sincs. Le vagyok maradva mindenben. 22/F

2024. jún. 4. 21:11
 81/93 A kérdező kommentje:
Isten tuti be volt b@szva, amikor engem teremtett...
2024. jún. 17. 21:03
 82/93 A kérdező kommentje:
Ez így nem kóser, gyerekek.. Ha kell, visszafordítom az időt, akár erőszakkal.. Vesszen el pénzem, házam, marhám, de az igazság az enyém legyen!!!!
2024. jún. 17. 21:08
 83/93 anonim ***** válasza:

#81 nyugi, nem vagy ezzel egyedül

#82 akkor vigyél engem is, egy időutazásra már régóta befizetnék

2024. jún. 17. 21:27
 84/93 A kérdező kommentje:
Az életben nem szabad hibázni, mert a legapróbb hiba is csúnyán visszüt. Bárcsak szorgalmasabb lettem volna, jobb tanuló. Sosem akartam kitűnni, én csak átlagos akartam lenni. Lehettem volna mintagyerek, ehelyett a szüleim agyára mentem. Sose félj kimutatni a barátodnak, ha szereted, mert lehet ez az utolsó nap, hogy beszélsz vele. Bárcsak annó és is jobban megbecsültem volna a barátaimat. Ez az egy életünk van nem szabad hibázni..
2024. jún. 17. 21:36
 85/93 anonim ***** válasza:

De, szabad hibázni. Sőt, elkerülhetetlen. Hovatovább, egy rossz döntés vagy esemény lehet a szükséges előzménye egy sokkal jobb dolognak. Gondold végig, bizonyára sok ilyen eset volt a te életedben is.

Egyáltalán nem vagy még öreg ahhoz, hogy tanulj új dolgokat. Nem késő megváltozni sem, csak venni kell a bátorságot, hogy elindulj az úton. És bármerre indulsz, fogsz találni útitársakat.

"Ne hagy fel soha a reménnyel, és akkor lesznek, kik nem hagynak el!"

A barátok meg már csak olyanok, hogy cserélődnek az élet folyamán. Kevés az egész életre szóló barát, és ez nem egyik vagy másik hibája. Egyszerűen másfelé visz az élet, változunk, mások leszünk mi is és ők is.

2024. jún. 17. 21:42
 86/93 A kérdező kommentje:
Néha azon gondolkodom bárcsak egy tökéletes robot lennék érzések nélkül, aki sosem hibázik és mindent jól csinál..
2024. jún. 17. 21:44
 87/93 A kérdező kommentje:
A való életben egyébként nem vagyok ennyire búvalb@szott.
2024. jún. 17. 21:59
 88/93 anonim ***** válasza:

Egy robotot szeressek? Aki azt sem tudja, mi a szépség, az öröm, a szeretet? És de, hibázz, mert senki és semmi sem tökéletes. Még egy robot sem! Azt is a gyarló, hibázó ember alkotta.

Sőt, még a Teremtő is elhelyezett hibákat az alkotásában. De ezeket a hibákat a természet kijavítja, örök körforgásban.

Ahogy te is kijavíthatod, ha hibáztál, vagy kijavíthatja más, te meg a más hibáját. Ha minden és mindenki tökéletes lenne, mégis mit csinálnánk egész életünkben?

2024. jún. 17. 22:13
 89/93 A kérdező kommentje:
Sajnos sokan kihasználtak.. Mert azt hiszik, hogy egy szolgalelkű fehér nép vagyok.. Pedig csak addig vagyok szolgalelkű, míg el nem árulnak, akkor aztán előjő a nem szép énem! Ez az én életem, egyedül kell megharcolnom. Das ist mein Kampf!! Majd akkor fogom csak lezárni, amíg az élet nem agonizál engem lelkileg!
2024. jún. 17. 22:20
 90/93 anonim ***** válasza:

Csak szólok, saját magadat agonizálod. Lazulj el, engedj az örömöknek, ne feszülj be. Nem bánt senki. Az már régen volt.

Tudom, mert én is ebben a helyzetben vagyok.

2024. jún. 18. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!