Mit tegyek, ha azt érzem elment felettem az idő és elcsesztem az életemet?
#81 nyugi, nem vagy ezzel egyedül
#82 akkor vigyél engem is, egy időutazásra már régóta befizetnék
De, szabad hibázni. Sőt, elkerülhetetlen. Hovatovább, egy rossz döntés vagy esemény lehet a szükséges előzménye egy sokkal jobb dolognak. Gondold végig, bizonyára sok ilyen eset volt a te életedben is.
Egyáltalán nem vagy még öreg ahhoz, hogy tanulj új dolgokat. Nem késő megváltozni sem, csak venni kell a bátorságot, hogy elindulj az úton. És bármerre indulsz, fogsz találni útitársakat.
"Ne hagy fel soha a reménnyel, és akkor lesznek, kik nem hagynak el!"
A barátok meg már csak olyanok, hogy cserélődnek az élet folyamán. Kevés az egész életre szóló barát, és ez nem egyik vagy másik hibája. Egyszerűen másfelé visz az élet, változunk, mások leszünk mi is és ők is.
Egy robotot szeressek? Aki azt sem tudja, mi a szépség, az öröm, a szeretet? És de, hibázz, mert senki és semmi sem tökéletes. Még egy robot sem! Azt is a gyarló, hibázó ember alkotta.
Sőt, még a Teremtő is elhelyezett hibákat az alkotásában. De ezeket a hibákat a természet kijavítja, örök körforgásban.
Ahogy te is kijavíthatod, ha hibáztál, vagy kijavíthatja más, te meg a más hibáját. Ha minden és mindenki tökéletes lenne, mégis mit csinálnánk egész életünkben?
Csak szólok, saját magadat agonizálod. Lazulj el, engedj az örömöknek, ne feszülj be. Nem bánt senki. Az már régen volt.
Tudom, mert én is ebben a helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!