Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetek ekkora farok? Ha...

Hogy lehetek ekkora farok? Ha valamit elcsesztek de nagyon mit csináltok?

Figyelt kérdés

Na a probléma lehet vicces lesz valakinek nekem nem volt az.

Tehát buliban voltunk,be voltam már tépve,semmihez nem volt kedvem csak haza jönni,de idegállapotba voltam (sík ideg voltam valamiért).

Közben folyamatosan jöttek hozzám oda az emberek a termetem miatt+full feketében voltam és azt hitték én vagyok az egyik kidobó.

Ezután oda jött hozzám egy csaj (akit nem láttam mert sötét volt)

odaszólt hozzám "te vagy itt a kidobó" ilyen p..ás hanggal meg átkarolt hátulról....erre én hülye idegembe hátra fordultam aztán rákiabáltam "NEM ÉN VAGYOK A KIDOBÓ BAZ.MEG)

Eljöttem onnan és láttam hogy egy nagyon szép szőke csaj,mármint k..aszott szép,és ott állt utána egyedül sírva...gondolom megijedt.

De ez az egész csak másnap tudatosult bennem,hogy elcsesztem egy jó nőt+úgy be voltam tépve mint a szar.

Bánom de nem tudok már mit kezdeni vele fogalmam sincs ki volt a csaj.

2021. aug. 15. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Semmit nem csinálnék a helyedben, mit kéne? Legközelebb ha ideges vagyok hamarabb lelépek, nem öltözök úgy, nem iszok annyit, bármi. Nem abból lesz változás ha gyötröm magam, hanem logikusan átgondolom, magamra szólok és kész. Megoldva, lépek tovább boldogan.
2021. aug. 15. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
De am meg idegen csaj ne tapizgasson csak úgy. Igazából ezzel megtanítottad h ne fogdosson idegeneket a bulikban.
2021. aug. 15. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Olyan csajért, aki csak úgy odamegy és hátulról átölel, hidd el nem kár. Te meg máskor ne legyél tapló, ha ideges vagy menj egyből haza, mert a tapadós csaj sem érdemelte meg azt, hogy kiabálj és csúnyán beszélj vele.
2021. aug. 15. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a csaj is be volt tépve vagy részeg volt, ilyenekért nem kár. Főleg meg ne ölelgessen idegeneket, legalább megtanulta.
2021. aug. 15. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

A viselkedésed miatt kialakult helyzetet kár firtatni. Az hogy józanul hogy reagáltál, az lenne a mérvadó, de ezt sem tudjuk. Így a csajban csak erősítetted a sztereotípiát, amit a kidobókról tartanak.

Szóval azt mondanám, betépve veszélyes farok vagy, és a csaj hálát adhat amiért nem ütötted le beállva. Ha annyira zavar a dolog, menj vissza a következő buliba, lehet ő is ott lesz.

2021. aug. 15. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Azért egész jól elcsevegsz magaddal, kérdező. 23:10-kor kiírta a kérdést. Utána két percen belül jött is egy bő válasz, majd mégegy majd mégegy, és hasonló stílussal is. LEgközelebb jobban figyelni kéne a kamusztorikra...
2021. aug. 15. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A csajnal mázlija volt hál' Istennek. Sajnálnám ha egy ilyen majomnak jutna egy szép csaj.
2021. aug. 16. 07:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az azért elmond rólad vmit, hogy az a legnagyobb bajod, hogy egy jó bigét elszalasztottál, és nem az, hogy úgy viselkedtél, mint egy utolsó putris bunkó...
2021. aug. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!