Hogy lehetek ekkora farok? Ha valamit elcsesztek de nagyon mit csináltok?
Na a probléma lehet vicces lesz valakinek nekem nem volt az.
Tehát buliban voltunk,be voltam már tépve,semmihez nem volt kedvem csak haza jönni,de idegállapotba voltam (sík ideg voltam valamiért).
Közben folyamatosan jöttek hozzám oda az emberek a termetem miatt+full feketében voltam és azt hitték én vagyok az egyik kidobó.
Ezután oda jött hozzám egy csaj (akit nem láttam mert sötét volt)
odaszólt hozzám "te vagy itt a kidobó" ilyen p..ás hanggal meg átkarolt hátulról....erre én hülye idegembe hátra fordultam aztán rákiabáltam "NEM ÉN VAGYOK A KIDOBÓ BAZ.MEG)
Eljöttem onnan és láttam hogy egy nagyon szép szőke csaj,mármint k..aszott szép,és ott állt utána egyedül sírva...gondolom megijedt.
De ez az egész csak másnap tudatosult bennem,hogy elcsesztem egy jó nőt+úgy be voltam tépve mint a szar.
Bánom de nem tudok már mit kezdeni vele fogalmam sincs ki volt a csaj.
A viselkedésed miatt kialakult helyzetet kár firtatni. Az hogy józanul hogy reagáltál, az lenne a mérvadó, de ezt sem tudjuk. Így a csajban csak erősítetted a sztereotípiát, amit a kidobókról tartanak.
Szóval azt mondanám, betépve veszélyes farok vagy, és a csaj hálát adhat amiért nem ütötted le beállva. Ha annyira zavar a dolog, menj vissza a következő buliba, lehet ő is ott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!