Mit tegyek, ha azt érzem elment felettem az idő és elcsesztem az életemet?
Figyelt kérdés
A gyerekkorom teljesen kimaradt, barátaim sose voltak, magamnak való vagyok. Tanulmányilag sosem voltam kiemelkedő. Suliban egymagamban ültem, mint virág a cserépben. Egyszerűen azt érzem nem is volt életem soha, míg mások fociztak, vagy playstationöztek, én egymagamban ültem, mint egy bamba marha.. Egy nagy mulya vagyok!!! Egy csicskagyerek. Ha találkoznék gyerekkori önmagammal felpofoznám, hogy milyen mulya volt... Vagy 10 év lemaradásban vagyok. Munkám sincs. Le vagyok maradva mindenben. 22/F2024. jún. 4. 21:11
61/93 anonim válasza:
Es meg ezek utan csodalkozol hogy miert ilyen elba*szott az életed
62/93 anonim válasza:
"Én egy kedves ember vagyok."
Akkor legyél kedves és válaszolj a kérdéseinkre, amelyek a problémád megoldásában segíthetnének.
És legyél kedves nem személyeskedésnek és sértegetésnek tekinteni azokat.
Aztán majd megszeretgetésről is lehet szó, legalábbis az én részemről.
63/93 anonim válasza:
"Mi van, belezúgtál? :D"
Nekem bejönnek az ilyen fiúk 😊 csak sajnos én is fiú vagyok 😕
64/93 A kérdező kommentje:
62# "Aztán majd megszeretgetésről is lehet szó, legalábbis az én részemről."
De aranyos vagy. 😊😊 Egyébként bocs elírtam, 32 vahyok
2024. jún. 6. 09:34
65/93 A kérdező kommentje:
62# "Aztán majd megszeretgetésről is lehet szó, legalábbis az én részemről."
De aranyos vagy. 😊😊 Egyébként bocs elírtam, 32 vagyok. Pesten élek.
2024. jún. 6. 09:35
66/93 anonim válasza:
Az "aztán" előtti részt is olvasd el!
67/93 A kérdező kommentje:
66# De nekem most kell! Nagyon ki vagyok éhezve a szeretetre.
2024. jún. 6. 09:58
68/93 A kérdező kommentje:
63# "Nekem bejönnek az ilyen fiúk 😊"
Mert egy jó ember vagy. :))
2024. jún. 6. 10:09
69/93 anonim válasza:
Én sajnos debreceni vagyok, de hátha van ott valaki 'pesten, aki megszeretget! 😁 #63 voltam
70/93 anonim válasza:
Most érkezett el végleg az a pont, hogy kiszállok a kérdésből. Ez még a gyakorihoz képest is szinten aluli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!