Mit tegyek, ha azt érzem elment felettem az idő és elcsesztem az életemet?
Figyelt kérdés
A gyerekkorom teljesen kimaradt, barátaim sose voltak, magamnak való vagyok. Tanulmányilag sosem voltam kiemelkedő. Suliban egymagamban ültem, mint virág a cserépben. Egyszerűen azt érzem nem is volt életem soha, míg mások fociztak, vagy playstationöztek, én egymagamban ültem, mint egy bamba marha.. Egy nagy mulya vagyok!!! Egy csicskagyerek. Ha találkoznék gyerekkori önmagammal felpofoznám, hogy milyen mulya volt... Vagy 10 év lemaradásban vagyok. Munkám sincs. Le vagyok maradva mindenben. 22/F2024. jún. 4. 21:11
41/93 anonim válasza:
"A személyeskedésre és sértegetésekre nem válaszolok."
Ezek tények, bármennyire is fáj. Az ilyen negatív kisugárzású emberektől futni fog mindenki, mert senkinek sincs semmi kedve, hogy elvegyed tőlük az életkedvüket. Te nem azért tetted ki ezt a kérdést, hogy megoldást keress, hanem, hogy siránkozz és sajnálatot kunyerálj.
42/93 anonim válasza:
10 ev mulva meg a mostani onmagadat akarod felpofozni
43/93 A kérdező kommentje:
41# Ez a puszta realitás, nem siránkozás. Ha meg olyan nagy hatással vagyok rád, hogy elveszem az életkedvedet, akkor már megbocsáss, de te sem vagy valami hű de maga szinten, önismeretileg és lelkileg. Erről ennyit....
2024. jún. 5. 11:59
44/93 A kérdező kommentje:
*magas szinten
2024. jún. 5. 12:00
45/93 anonim válasza:
Engem nem tudsz ezzel levinni az életről, ahhoz kevés vagy. Tapasztaltam és láttam dolgokat. Inkább csak irritál, hogy valaki ennyire töketlenül balfa sz és megadja magát az önpusztításnak. De tudod mit, legyen igazad, annak a kevés megmaradt embernek is elmegy a kedve tőled.
46/93 A kérdező kommentje:
45# Ezen most jót derültem, egyfelől leírod, hogy mennyire kicsi és jelentéktelen vagyok, másfelől meg, hogy irritállak és idegesítelek... Akkor most döntsd el, hogy melyik, mert a kettő együtt nem érvényes. Irritállak téged, ergo hatással vagyok rád. Ha valóban annyira jelentéktelen lennék, valójában nem foglalkoznál velem.
2024. jún. 5. 12:38
47/93 anonim válasza:
"A személyeskedésre és sértegetésekre nem válaszolok."
Meg másra sem; csak arra, amiből ki tudod hozni ugyanazt, ami a "kérdésedben" szerepel.
Hőbörögjél még, magadat teszed egyre nevetségesebbé. A mi életkedvünket ugyan nem veszed el, csak röhögünk rajtad. "Ez a puszta realitás"
48/93 A kérdező kommentje:
47# Örülök, hogy vidám perceket okozok nektek.. Azért bele ne fulladj. Kár lenne érted.
2024. jún. 5. 13:13
50/93 A kérdező kommentje:
Én egy kedves ember vagyok és zavar, hogy nem értékelik.
2024. jún. 5. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!