Nagyon elcsesztem az életemet, hogy éljek ezután normális életet? 25/F
Az életem dögunalmas, az egész csak nyűg. Nincs már semmi kedvem folytatni.
Nincsenek barátaim, magányos és szűz vagyok, soha nem is csókolóztam még és csóró is vagyok. Nem értem el semmit sem az életben, csak egy büfészakos diplomát szereztem, meg egy haszontalan OKJ-t amivel nem tudtam elhelyezkedni. Csak bérminimumot kapok. Ezzel a fizetéssel meg egy lány sem állna szóba velem. Valljuk be, semmit sem tudnék nyújtani egy lánynak.
Az egész életem rossz volt, a gyerekkoromat elcsesztem azzal, hogy egész nap csak a gép elött ültem, középiskolában az osztálytársaim folyton piszkáltak, az egész maga volt a pokol. De felnőttként sem lett jobb semmi. Egyszerűen életképtelen vagyok. Gondolkodok rajt, hogy nekiállok rászokni az alkoholra, legalább egy örömforrás legyen az életemben és talán segít abban is hogy hamarabb meghaljak.
Üdv a klubban.
Kb ugyan az, na jó nekem csak érettségim van 2 okj és egy szakmának mondható valami.
22 éves vagyok.
Igaz én nem ültem egésznap a gepelőtt,nagyon nem is gepeztem volt amikor rák kaptam aztán pár napig hosszan toltam de rá untam aztán kb nem is használtam.
Én is gondolkozom az alkoholon ebben az évben már vettem vagy 4x igaz 3x akkor amikor az okj képzés után jöttünk haza várni kellet a buszra azt is csak azért mert mondták akikkel együtt jártam,szar íze volt de jó volt úgy menni egy kicsit a városba buszmeg felé,
magamtól 1x vettem mikor már ki volt a t.köm az egész dologtól.
Eddigi életem során még nem nagyon ittam alkoholt, mert nem is jártam szórakozni meg semmi ilyesmi.
Nem is bírom, csak azért kéne hogy kiüssön.
Melyik megyében laksz ha nem titok?
Aztán tegyük tönkre az életünket ivaszattal vagy tegyük rendbe, ketten csak könnyebben ki lehet lábalni ebből.
Basszus az messze van 😔
Legalább 300km 😑
Mit nyújt az alkohol a bánat ellen? Sosem ittam és semmilyen körülmények között sem próbálnám ki...
Amúgy drága mulatság IS!!!
Ne siránkozz 😭inkább légy férfi mert sosem lesz egy baratnod sem. 🙁 És szűzen halsz meg.
Már lemondtam a barátnőről.. Egyáltalán hogy alapítsak családot ha ilyen csóró vagyok? Nem tudnék biztosítani semmit sem nekik. Hogy fizessem 120 nettóból a gyerek továbbtanulását, a magántanárokat meg mindent? Hogy vigyem nyaralni külföldre? Az is egy luxus, hogy vegyek egy doboz jégkrémet.
Így nem mernék odaállni egy lány elé sem.
Én már csak azt várom hogy legyen vége minél hamarabb az életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!