Mit tegyek, ha azt érzem elment felettem az idő és elcsesztem az életemet?
Figyelt kérdés
A gyerekkorom teljesen kimaradt, barátaim sose voltak, magamnak való vagyok. Tanulmányilag sosem voltam kiemelkedő. Suliban egymagamban ültem, mint virág a cserépben. Egyszerűen azt érzem nem is volt életem soha, míg mások fociztak, vagy playstationöztek, én egymagamban ültem, mint egy bamba marha.. Egy nagy mulya vagyok!!! Egy csicskagyerek. Ha találkoznék gyerekkori önmagammal felpofoznám, hogy milyen mulya volt... Vagy 10 év lemaradásban vagyok. Munkám sincs. Le vagyok maradva mindenben. 22/F2024. jún. 4. 21:11
1/93 anonim válasza:
Én ugyanúgy érzek. Csak 43 vagyok. Te még tudsz változtatni.
2/93 anonim válasza:
Ahhoz, hogy elcsesz az életed, egy kicsit több idő kell, mint 22 év...
3/93 A kérdező kommentje:
Egy nagy mulya vagyok!!
2024. jún. 4. 21:32
4/93 anonim válasza:
akkor épp itt az ideje, hogy változtass rajta
5/93 A kérdező kommentje:
Mintha egy 7 éves kisgyerek lennék agyilag. Visszamaradott vagyok. Egyszerűen semmi sem sikerül. Hajléktalanul és magányosan fogok meghalni.
2024. jún. 4. 21:37
6/93 anonim válasza:
Mire számítasz tőlünk? Menj pszichológushoz, akkor előbbre jutsz. De csak olyanhoz, aki szimpatikus, ne vesztegesd az idődet és pénzedet nem szimpatikusra.
8/93 anonim válasza:
#5 ha erre fókuszálsz akkor úgy is lesz
9/93 anonim válasza:
Jó dolog hogy felismerted azt hogy ez így nem mehet tovább! Szerintem most kicsit hadj magadnak időt! És gondold át miben szeretnél fejlődni pl:.barátok,munkahely,vagy inkább csak saját magadat fejlesztenéd? De mindeképpen pozitív hogy észre vetted ez így nem jó! Ez meg hogy Marha vagy,mulya vagy,csicska vagy ezzek mind csak hülyeségek!!! És ne mantrázd ezt magadban!!!! Próbálj meg emberek közt lenni pl ha keresel egy munkahelyet sok új embert megismerhetsz!
Sok sikert kívánok neked!
10/93 anonim válasza:
Van még sok időd, legalább 50 év, hogy ezen változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!