Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha azt érzem...

Mit tegyek, ha azt érzem elment felettem az idő és elcsesztem az életemet?

Figyelt kérdés
A gyerekkorom teljesen kimaradt, barátaim sose voltak, magamnak való vagyok. Tanulmányilag sosem voltam kiemelkedő. Suliban egymagamban ültem, mint virág a cserépben. Egyszerűen azt érzem nem is volt életem soha, míg mások fociztak, vagy playstationöztek, én egymagamban ültem, mint egy bamba marha.. Egy nagy mulya vagyok!!! Egy csicskagyerek. Ha találkoznék gyerekkori önmagammal felpofoznám, hogy milyen mulya volt... Vagy 10 év lemaradásban vagyok. Munkám sincs. Le vagyok maradva mindenben. 22/F

2024. jún. 4. 21:11
 21/93 anonim ***** válasza:
69%

Gondolj arra,hogy egészséges vagy testileg, szellemileg, mivel egy gyermekklinika mellett lakok sajnos elég gyakran látok kisgyerekeket akik tolószèkben vannak vagy értelmi sérültek is.

Sajnos nekik nem adatott meg az ami neked ,hogy egészséges vagy.Dolgozhatsz,mellette tanulhatsz

Úgyhogy irány az első Aldi vagy McDonald's munka .

Első tapasztalatnak tökéletes

2024. jún. 5. 01:57
 22/93 anonim ***** válasza:
69%

Annyira szánalmas önsajnáltatás ez. Én is így éltem pont ennyi idős koromig, sőt ennél rosszabbak is történtek velem ami miatt simán lehetnék egy lelkinyomorék antiszociális embereket hibáztató gyökér. Aztán jött egy személy az életembe aki pics án rúgott és megemberelt. Nem az lett az életcélom, hogy haverokat és élményeket, hanem életcélokat szerezzek és visszakapjam a saját és az ehhez párosuló új tulajdonságaimat. "Ne változz meg, jó vagy úgy ahogy vagy! Aki igazán szeret az elfogad úgy ahogy vagy." Üres szavak ezek olyan emberektől akik ahelyett, hogy fejlődnének inkább hemperegnek a mocskukban mintsem kimozduljanak a komfortzónájukból és rendelkezzenek öniróniával. Ez fejben dől el. Ha megadod magad akkor itt vége van. Keress olyan embert magad mellé aki példaértékű és új értékeket tud hozzád adni! Kapd össze magad, edzél, legyen karaktered, mert ha egy ilyen búval ba szott nyomi leszel csak magadat alatt fogod vágni a fát. Ez egy folyamat, nem fog egyről a kettőre. De az, hogy ilyen állapotban maradj az nem opció.

17-es voltam.

25F

2024. jún. 5. 02:03
 23/93 A kérdező kommentje:
22# Mégis mirefel kéne optimistának lennem? Az emberek nagy része leszar engem, másik része meg csak hasznot húz belőlem, kihasznál, átver. Ennyi... Nem vesznek emberszámba engem, sem emberi kapcsolatok terén, sem a munkaerőpiacon. Mintha valami kísértet lennék, és könyörögnöm kéne, hogy szóbaálljanak velem. B#szki, én is ezen a Földön élek, ha már leszülettem erre a bolygóra, az a minimum, hogy emberként kezeljenek és ne kutyasz#rként...
2024. jún. 5. 02:08
 24/93 A kérdező kommentje:
Zavar, hogy az embereknek csak felmosórongynak vagyok jó, vagy egy taknyos zsebkendőnek, amit ha megunnak, eldobnak.. Mert nagyjából ez a 2 opció van, a nagyon kevés kivételtől eltekintve...
2024. jún. 5. 02:14
 25/93 anonim ***** válasza:
73%
Jólvan, elengedlek. Valakin nem lehet segíteni. További jó vergődést!
2024. jún. 5. 03:37
 26/93 anonim ***** válasza:
80%

Attól hogy minden nap felteszel ide valami önsajnáltarós kérdést nem lesz jobb.

Nekem azt ne mond hogy egy nyvadt gyárba nem vesznek fel pl.

2024. jún. 5. 05:32
 27/93 anonim ***** válasza:
85%
Azt hittem valami ötven éves írta a kérdést. Megnyitom, 22 éves. Nevettem a 35 évemmel. :D
2024. jún. 5. 06:02
 28/93 anonim ***** válasza:
69%

Keress munkat, munkatarsaiddal meg haverkodj ossze, menjetek bulizni, kirandulni

22 evesen ez nem lehetetlen

2024. jún. 5. 06:13
 29/93 anonim ***** válasza:
12%
Törődj bele. Ami meg hátravan, azt még eltöltheted értelmesen.
2024. jún. 5. 08:11
 30/93 anonim ***** válasza:
Azért gondolom 22 év nem bambulàssal telt. Te is csak szeretsz valamit. Abban még jó lehetsz. Leszel 32 is. Kicsit fàradtabban, de ugyan úgy éreztem magam és làttam az ilyen irànyú vàgyaimat 22 évesen mint 32 évesen. Ha most nekiàllsz valamit kitanulni ami érdekel, addigra 10 év tapasztalatod lesz.
2024. jún. 5. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!