Mit tegyek, ha azt érzem elment felettem az idő és elcsesztem az életemet?
Gondolj arra,hogy egészséges vagy testileg, szellemileg, mivel egy gyermekklinika mellett lakok sajnos elég gyakran látok kisgyerekeket akik tolószèkben vannak vagy értelmi sérültek is.
Sajnos nekik nem adatott meg az ami neked ,hogy egészséges vagy.Dolgozhatsz,mellette tanulhatsz
Úgyhogy irány az első Aldi vagy McDonald's munka .
Első tapasztalatnak tökéletes
Annyira szánalmas önsajnáltatás ez. Én is így éltem pont ennyi idős koromig, sőt ennél rosszabbak is történtek velem ami miatt simán lehetnék egy lelkinyomorék antiszociális embereket hibáztató gyökér. Aztán jött egy személy az életembe aki pics án rúgott és megemberelt. Nem az lett az életcélom, hogy haverokat és élményeket, hanem életcélokat szerezzek és visszakapjam a saját és az ehhez párosuló új tulajdonságaimat. "Ne változz meg, jó vagy úgy ahogy vagy! Aki igazán szeret az elfogad úgy ahogy vagy." Üres szavak ezek olyan emberektől akik ahelyett, hogy fejlődnének inkább hemperegnek a mocskukban mintsem kimozduljanak a komfortzónájukból és rendelkezzenek öniróniával. Ez fejben dől el. Ha megadod magad akkor itt vége van. Keress olyan embert magad mellé aki példaértékű és új értékeket tud hozzád adni! Kapd össze magad, edzél, legyen karaktered, mert ha egy ilyen búval ba szott nyomi leszel csak magadat alatt fogod vágni a fát. Ez egy folyamat, nem fog egyről a kettőre. De az, hogy ilyen állapotban maradj az nem opció.
17-es voltam.
25F
Attól hogy minden nap felteszel ide valami önsajnáltarós kérdést nem lesz jobb.
Nekem azt ne mond hogy egy nyvadt gyárba nem vesznek fel pl.
Keress munkat, munkatarsaiddal meg haverkodj ossze, menjetek bulizni, kirandulni
22 evesen ez nem lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!