Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha azt érzem...

Mit tegyek, ha azt érzem elment felettem az idő és elcsesztem az életemet?

Figyelt kérdés
A gyerekkorom teljesen kimaradt, barátaim sose voltak, magamnak való vagyok. Tanulmányilag sosem voltam kiemelkedő. Suliban egymagamban ültem, mint virág a cserépben. Egyszerűen azt érzem nem is volt életem soha, míg mások fociztak, vagy playstationöztek, én egymagamban ültem, mint egy bamba marha.. Egy nagy mulya vagyok!!! Egy csicskagyerek. Ha találkoznék gyerekkori önmagammal felpofoznám, hogy milyen mulya volt... Vagy 10 év lemaradásban vagyok. Munkám sincs. Le vagyok maradva mindenben. 22/F

2024. jún. 4. 21:11
 31/93 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj az ilyen "kérdésekkel", hogy írhatunk mi bármit, a kérdező ugyanazt a hülyeséget hajtja (22 éves vagy b+, elcseszted az életed, hogyne, más még hatvanévesen is új dolgokat tanul), és ugyanúgy ki fogja írni minden héten a "kérdést", és két szalmaszálat nem tesz keresztbe a változásért.
2024. jún. 5. 09:30
 32/93 anonim ***** válasza:
Valóban komoly baj van veled, és gyógyító szakemberre, pszichológusra van szükséged. Anélkül valóban nem fog veled történni semmi. De nem válaszoltál a szüleid tartanak-e el és mióta nem dolgozol kérdésre. Milyen a családod?
2024. jún. 5. 09:56
 33/93 anonim ***** válasza:
81%

22 évesen?

Ne röhögtess.

Bőven van időd változtatni mindenen.

Majd térjünk erre vissza ha 40 leszel.

2024. jún. 5. 10:16
 34/93 anonim ***** válasza:
57%
Önsajnáltatás level 100.
2024. jún. 5. 10:29
 35/93 anonim ***** válasza:
80%

Te már elkönyvelted magad értéktelennek, eltemetted magad. Amíg EZEN nem változtatsz, addig nem is lesz jobb.

Látom, a munka kérdése is központban van. Munkaerőpiaci egyszeregy, hogy az ideális jelölt hisz magában, jó kiállású, rátermettnek tűnik. (Hogy valóban az-e, majd kiderül, és ilyen szempontból másodlagos.) Ha te munkáltató lennél, és a cég túlélése múlna azon, hogy el van-e végezve a munka, felvennél-e olyat, aki egy interjún is levágja kb. azt, amit te a kérdésedben? (Még ha nem is szó szerint, csak látszik a kisugárzásból.)

(Hasonló szabályok érvényesek a csajozásban is. A nők egy tökös f*szit akarnak, nem anyámasszony katonáját.)

Szóval, ha meguntad a rinyálást, meg az elmúlt 52... ja bocs 22 éved jelentőségének túlértékelését, akkor először is tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket:

- mihez értesz

- mi érdekel

- mik a jó tulajdonságaid (munkában és emberi kapcsolatokban)

- mit szeretnél elérni

- miben kellene fejlődnöd

- ami pedig a barátokat illeti, kiket és milyen célból szeretnél magad mellé, hol találhatnál ilyeneket.

Aztán FEL KELL ÁLLNI, és elkezdeni ezeket MEGVALÓSÍTANI.

Ha a fenti kérdésekre érdemleges válaszokat adsz itt vagy bármelyik következő kérdésed alatt, akkor folytathatjuk a beszélgetést, egyébként nincs értelme.

2024. jún. 5. 11:00
 36/93 anonim ***** válasza:
80%

"Ha találkoznék gyerekkori önmagammal felpofoznám, hogy milyen mulya volt..."

A mostani önmagadat sem ártana.

2024. jún. 5. 11:01
 37/93 anonim ***** válasza:
54%

"Zavar, hogy az embereknek csak felmosórongynak vagyok jó, vagy egy taknyos zsebkendőnek, amit ha megunnak, eldobnak.."

Valamiért az az érzésem, hogy te pont ugyanígy bánsz másokkal...

2024. jún. 5. 11:05
 38/93 anonim ***** válasza:
72%
Látatlanban megmondom, hogy ha egy bombanő felajánlkozna itt neked, vagy munkát ajánlanának, azzal se tudnál mit kezdeni. Akkor miről beszélünk?
2024. jún. 5. 11:07
 39/93 A kérdező kommentje:
A személyeskedésre és sértegetésekre nem válaszolok.
2024. jún. 5. 11:19
 40/93 anonim ***** válasza:
47%
Merre laksz?
2024. jún. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!