Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért küzdünk az életbe...

Miért küzdünk az életbe minden nap rabszolgaként?

Figyelt kérdés
jún. 2. 00:43
 71/95 anonim ***** válasza:
0%
"Fordulhatnál szakemberhez is." Nálam speciel nem segített. 25 éves vagyok, 16 éves korom óta járok terápiákra, eddig kb 6 különbözőn voltam. Az előző 4 elengedte a kezem, mert reménytelen voltam. A mostani kettő közül az egyikhez másfél éve járok, a másikhoz 2 hónapja. Képtelenek segíteni. Pszichiátriai gyógyszert nem vagyok hajlandó szedni.
jún. 2. 15:18
 72/95 anonim ***** válasza:
8%
Sosem fogom elfogadni, hogy hogyan működik a világ. Sosem.
jún. 2. 15:18
 73/95 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem vagy hajlandó szedni? A saját jelenlegi nyomorúságodon kívül mégis mit veszíthetsz?
jún. 2. 15:21
 74/95 anonim ***** válasza:
38%
#73 Nem akarom hogy odáig szedáljanak hogy beálljak a bérrabszolga sorsba.
jún. 2. 15:23
 75/95 anonim ***** válasza:
33%
Mivel nem idegbaj vagy agresszió a bajod, nem is szedatívokat kéne szedned.
jún. 2. 15:28
 76/95 anonim ***** válasza:
5%
Antidepresszánst szedtem. 1 hétig csak aludtam tőle. Kösz, nem.
jún. 2. 15:29
 77/95 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem? Ugye vágod, hogy a már említett következmények minden döntésednél fennállnak, ugye? Annál is, hogy ha nem veszed be a bogyóid, amikre szükséged lenne.
jún. 2. 15:32
 78/95 anonim ***** válasza:
8%
Mert nem vagyok hajlandó leszedálni magam az antidepresszánsokkal. Nem érdekel, hogy csak átmenetileg és utána "lehet" hogy jobb lenne. Pont nem érdekel, menjetek a bogyóitokkal a fenébe.
jún. 2. 15:37
 79/95 anonim ***** válasza:
0%
De miért? Egy garantált rossznál egy lehet hogy jobb, miért is nem opció?
jún. 2. 15:40
 80/95 anonim ***** válasza:
53%
Kötve hiszem, hogy jobb lenne hogy beállítanak a rabszolgasorsba amint átalakítanak (meggyógyítás az erős kifejezés). És az öngyilkosság nem biztos, hogy garantált rossz, sőőőőt, lehet az a legjobb minden közül.
jún. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!