Majd rátérünk erre is, hogy ez miért hibás, de amit leírtam, sikerült felfognod, hogy már ezen bukik a rabszolga elmeleted?
jún. 2. 14:10
42/95 anonim válasza:
#41 Nem sikerül "felfognom" mert nem bukik itt a rabszolga elméletem. És ez nem elmélet, ez a rabszolga valóság. Sajnálom, de itt nem bukott meg semmim.
jún. 2. 14:12
43/95 anonim válasza:
"Nem sikerül "felfognom"
Na ez a baj. Akkor abba már bele se menjünk, hogy eleve nem vagy senki tulajdona, hogy senki nem kényszerít téged semmire, a döntési szabadsagod a saját életed felett, stb.
Akár nem tudod, akár szándékosan nem akarod felfogni, hogy minden egyes pontjában az életednek jobb helyzetben vagy, mint egy rabszolga valaha is volt, itt a hiba benned van...
jún. 2. 14:16
44/95 anonim válasza:
"eleve nem vagy senki tulajdona" Ezt elmondod a főnöködnek vagy a HR-nek, kiröhögnek xD Ők is tudjá hogy az vagy. Felmondasz? Majd leszel más ember tulajdona. Nem mész máshova dolgozni? Éhenfagysz az utcán és majd az életösztön ráerőltet, hogy más tulajdona legyél.
jún. 2. 14:21
45/95 anonim válasza:
"döntési szabadsagod a saját életed felett" Olvastad a BTK erről szóló fejezetét? Állampolgári kötelességes megakadályozni más öngyilkosságát. Tehát paradox állítás, hogy jogod van kilépni az életből, ha az állam aktívan tesz ellene.
jún. 2. 14:24
46/95 anonim válasza:
Pedig igaza van. Körbe maximum azért röhögnék, hogy juthat ekkora ostobaság egyáltalán eszébe. Ha képtelen vagy egy kölcsönös és megválasztható szerződéses kapcsolat és az akaratodon kívüli tulajdonlás között is különbséget tenni, akkor tényleg nálad vannak nagyon súlyos fogalmi zavarok.
jún. 2. 14:30
47/95 anonim válasza:
Nincs igaza #46. Képes vagyok képzeld. De amíg kényszerből csinálod, mert ha nem dolgoznál éhenfagynál, addig nincs a kettő között különbség. Ugyanis más tulajdona leszel legjobb esetben ahonnan menekülhetsz... megint más tulajdonoshoz. Vagy az ügyfeleid fognak dirigálni. Egyik kutya, másik eb.
jún. 2. 14:37
48/95 anonim válasza:
Egy ismerősömnek 3 állása volt. 1* azt mondta, hogy az ember unnalmában hal meg.
Talán, ha nem cselekednénk valamit, akkor ez lenne.
jún. 2. 14:38
49/95 anonim válasza:
#48 Jó nagy marhaságot mondott, mert köszi én jól elvagyok munka nélkül. Néha gameplay videót vágok saját időbeosztásom szerint (ami senkit nem érdekel, tehát nem tudnék belőle megélni), néha streamelgetek videojátékokat (ami senkit nem érdekel tehát 0 nézőnek), néha csak haverokkal szórakozom. Tök jól meg lehet lenni lustálkodva.
A 7 hazugsága abérrabszolgaságnak. Szerintem ez a videó minden ellenvéleményt eltipor. A munkáltatód leszarja az egészséged, a társadalom nem omolna össze ha nem dolgoznánk, stb. Jó szórakozást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!