Igaz, hogy a mai huszonéves generáció már teljesen más, munkahelyeken őket már nem lehet hülyének nézni: rabszolgaként, terrorizálva és alamizsnáért dolgoztatni?
Baromság. 20 éve, huszonéveesen én is felmondtam egyik napról a másikra, ha hülyének akartak nézni. Mert volt aki kisegített, és nagyjából olyan csóró voltam, hogy mindegy volt.
Ma meg kb. a házamat meg az autóimat bukom, de még a háziállataimat is, ha elvesztem a munkát.
Igen, munkavállalóként valóban sokkal tudatosabb a mostani generáció.
Érdekes ellentmondás, hogy a magánéletben viszont többnyire rémesen ostobák, és ott már könnyen megvezethető, fogyasztásra kitenyésztett haszonállatokként viselkednek, akik mindenben a kiszolgáltatottságot és a függést keresik.
6: neked mire jó egy olyan munkaerő, aki odajön nulla tapasztalattal mondjuk, megmondja a főnöke 20 év tapasztalattal, hogy mit vagy hogyan kellene csinálni, ő meg majd jobban tudja, és felülbírálja, mert hát ne mondják meg neki tekintélyelvűen a tutit.
Kb. ez megy ma. Nyugatabbra meg már a 30 feletti korosztály is ezt csinálja. Voltam középvezető, rémálom volt ezekkel az emberekkel.
Nekem megmondta a főnököm, mit vár el.
Én továbbadtam azt a részét, ami mondjuk a villanyszerelőre tartozik, ők meg rendszeresen simán felülbírálták, mert hát szerintük más épp fontosabb volt. 5 pontos kérdés, ki kapta a kaktuszt az ánuszába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!