Huszonévesek! Elvállalnátok egy veszélyes munkahelyet, ha az ott dolgozók zöménél valamilyen rák alakult ki a felmondásuk után nem sokkal?
Figyelt kérdés
5-10 év után2018. szept. 6. 18:25
2/11 anonim válasza:
Ki ez a hülye aki elvállalná??
3/11 anonim válasza:
Nem. Minek? A munka azért kell, hogy legyen pénzed élni. De minek pénz, ha úgy sem élnék csak pár évig, azt is szenvedve?
5/11 anonim válasza:
Nemhogy munkát vállalnék ott, hanem az illetékes szerveknél mindent megtennék, hogy bezárják azt a helyet.
7/11 anonim válasza:
Csak nem a R..ba habosító?😂 volt kollegám leszámolt a pénz miatt. Keresett 250.000 forintott (állitólag). Vissza jött hozzánk dolgozni. 1 évet dolgozott ilyen munkahelyen. Azt mondta pár hónap után random elkezdett vérezni az orra.... betegen jött vissza hozzánk, tavaly halt meg. 29 éves volt........
Folyamatosan azt mondta mennyire megbánta....
8/11 anonim válasza:
És aki ott dolgozik tovább, annál nem alakult ki?
9/11 anonim válasza:
Van az a pénz, amiért elvállalnám. Nem szép dolog a rák, de pénzzel legalább elviselhetővé lehet tenni, ha gyógyítani nem is. És ha az ehhez szükséges pénzem kívül össze tudok szedni annyit, hogy tisztes vagyont hagyok a családomra, akkor nekem megérné. De gondolom, nem fizetik agyon a dolgozót ilyen helyen.
10/11 anonim válasza:
Én már idősebb vagyok, de ha az eddigi múltamat figyelembe veszem, jobban jártam volna, ha ett megtettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!