Ti elvállalnátok 12 órás munkát így?
Figyelt kérdés
3 nap munka, 3 nap pihenő.
van éjszaka is.
600 ft/óra
szabadság nincs nagyon.
gyakorlatias munka.
2017. okt. 3. 12:20
1/7 A kérdező kommentje:
3 műszakos
2017. okt. 3. 12:23
2/7 anonim válasza:
Én tuti nem. Kicsinált már a 12 órázás pár hónap alatt.
3/7 Alain Delon válasza:
Ha 12 órás, hogy három műszak? 3x12=36, de egy nap csak 24 óra van. Egyébként én is így dolgozok, annyi különbséggel, hogy nagyobb az órabér (nem tudom pontosan mennyi, mert havibérem van), meg van szabi. Minden törvényit biztosítanak.
4/7 anonim válasza:
Ha nem lenne más bevételem és nincs más lehetőség, nyilván igen. Az éjszakázást viszont nem csípem, tönkreteszi az egészséget.
5/7 anonim válasza:
nem, 600 az nagyon kevés, még a mekiben is sokkal többel dobáloznak.
6/7 anonim válasza:
Ha nincs jobb, akkor igen...de közben jelentkezgetnék más helyekre és rögtön lelépnék, ha felvennének máshova.
7/7 anonim válasza:
Hmm, igazából attól függ, mennyire megterhelő munka. Fizikai munkánál nem. De pl. irodai jellegű munkánál én símán bevállalnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!