Középkorú családos emberek egy munkahelyen, mit turkálnak egy független huszonéves anyagi helyzetében? Néha látják az autót, telefont, ruhát azt ennyi.
Azért próbálnak kötekedni mert soha nem láttak, és szerintem nem is fognak látni pénzt dobni kóla-kávégépbe, okosabb vagyok annál hogy a kényelemért cserébe bedobáljak többlet összeget egy gépbe, amikor megveszem kedvezően máshol.
Utálatos életunt emberek amúgy, pedig tini, és fiatal felnőtt gyerekkel rendelkeznek, mégis egy szarrágók. Csináltam egy Fb live-ot amiben csak húszasokat számolok 2 perces videóban egy rap alatt, mellette egy drágább whisky-vel, és fújom a füstöt a pénzre, ezt amúgy csak azért csináltam hogy ha nem is reagálnak rá, de lássák ezek a megkeseredett emberek akiknek az a boldogságuk hogy pár forintos kávé nevű löttyre, hívják meg egymást.
nem tudom eldönteni ilyenkor ostoba a kérdező, vagy csak egy szánalmas troll :D
de bárhogy nézzük mindenhogy buta :D
Én megtehetem igen, de szerintem ők nem, amellett hogy hónapról hónapra élnek.
Kérdező! Semmi életed nincsen és megkeseredettségedben állandóan az idősebbekkel foglalkozol,
Még a szabadidődben is.
Írigyled őket. Igaz?!
Nekem a munkaidőn kívül van elfoglaltságom, ezért nem is foglalkozok más pénztárcájával, magánéletével, viszont ők ennek az ellentétét képezik, így reagálni kellett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!